Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas su ti dosle neke brazilke u klc imas na ege.Ima li ista, Karlovac, Slunj, Ogulin?
Zene? Trans?
Druže kad češ ič na brazilke?Misli da mislimo na istu, da bio je
ja nisam jos probao pa bi prvo probao dve zenskeJel tko za da idemo na treesome ?
Jesi bio kakva je?Info za Karlovacku zupaniju
Jedna je u Karlovcu (ege)
Pola sata je 150e a sat vremena 200
Ove 3 na oglasniku pod osobnim kontaktima su fake, traze bonove ili neku uplatu prije.
Jesi bio kakva je?Info za Karlovacku zupaniju
Jedna je u Karlovcu (ege)
Pola sata je 150e a sat vremena 200
Ove 3 na oglasniku pod osobnim kontaktima su fake, traze bonove ili neku uplatu prije.
Nisam pri lovi trenutno nudio sam 100e za pola sata ali nije htjela.Jesi bio kakva je?
Ajd ne lažiPoz ekipa..
Ako nekoga zanima bio sam sinoć kod male iz Zg, ima apartman u Grabriku, slučajno sam ju našao na Instagramu..
Uglavnom traži plaćanje unaprijed 50€ pa još 50€ na ruke ja sam bio sat vremena..
Evo napokon jedna prava sad tko hoće može mi vjerovat ovo pišem dobronamjerno jer vidim da nema cura a ja sam već nauplaćivao novaca prije..
Na instagramu je pod imenom: andrea_rokvan
A laze,sad se ulogiral pred 5 minut tu na forumI kazas nije te zajebala
Ne kuzim kak administratori ovo odma ne blokirajuKako želite, kažem vam ja sam napisao dobronamjerno jer sam tražio dugo neku kvalitetnu a uplaćivao sam dosta puta prije do sada.. i u tom dugom traženju sam naišao i na ovaj forum i pratio sam malo, ali vidim da nitko ništa pa eto..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|