footlover
Active member
Hej jsvi se u ppI kako naci? Ili makar stalnog jebaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej jsvi se u ppI kako naci? Ili makar stalnog jebaca
Prijatelju bas si naivan k'o francuska sobarica. Stvarno mislis da je udes bio slucajnost ? E moj vole, pekao si se ti danima na raznju a da nisi bio ni svjestan . A tek ta " ofirna " prica o muzu alkoholicaru, vjerovatno je plakala dok je to govorila . Nek si ti pao na njene suze, pa kud puklo da pukloMoglo bi se reći da sam ljubavnik. Ženu s kojom se viđam, upoznao sam u lančanom sudaru 3 auta. Ja bio u sredini. Razmijenili brojeve zbog osiguranja i tako počelo. Ona inače udana, medicinska sestra, ima dvoje djece i muža alkoholičara... Kako doma nema ništa od muža, podružimo se u nekom šumarku u autu
Frende je'l bi ti jeb'o ili školov'o?Čim razmišljaš o jebaču " ta tlane " vrijeme ti je da se razvedeš.
Jer ja koliko znam cilj i svrha braka i bračne zajednice bi valjda trebali da znače da si samo sa tom osobom u svakom smislu i da sa njom proživiš život, gradiš, djeca i svi ostali fazoni.
Slušaj oko moje, pitaj supruga šta misli o tome da te kum ili komšija "briju" a mozda čak i ova kombinacija i kum i komšija zajedno .
On ce ti dati pravi odgovor na pitanje, nemoj peglat narod po forumu a vidi se iz aviona da ti je priča šuplja i da si jedna od onih što ne zna ni ona šta hoće .
A ako si ga već upitala i on se slaže da trebaš ugoditi sebi i svojim sexualnih fantazijama onda je to već neka druga priča. TO POŠTUJEM .
U tom slučaju ostavi broj telefona pa da vrištiš u hotelskoj sobi k'o ciganka kad udaje ćer. I ne pametuj mnogo ... ili si Lav il nisi . Dominđenja ba ...
Tel: 064/677-677
|
|
|