GODDESS❤️🔥
Member
Good luck, samo naprijed, svatko u svojoj masti radi sto zeli hahaha ..Volim sto sa svojim osim jebanja,zamisli,mogu i porazgovarati kao sa stabilnom osobom ...Ajoj, varas se lutko, sad s 40 jebem vise nego ikad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Good luck, samo naprijed, svatko u svojoj masti radi sto zeli hahaha ..Volim sto sa svojim osim jebanja,zamisli,mogu i porazgovarati kao sa stabilnom osobom ...Ajoj, varas se lutko, sad s 40 jebem vise nego ikad
Sve je to ok, svatko ima ono sto voli, ja ne zelim razgovarati, kad te platim sluzis mi samo za isprazniti jaja i ispuniti moje zelje, jednom kad je to gotovo, pod tus i doma, ili kod drugog klijenta, ne tice me seGood luck, samo naprijed, svatko u svojoj masti radi sto zeli hahaha ..Volim sto sa svojim osim jebanja,zamisli,mogu i porazgovarati kao sa stabilnom osobom ...
Oh,ja ne pricam uopce o prostituciji...krivo smo se razumjeli, apsolutno se slazem kad je prostitucija u pitanju samo sto je meni osobno passe o tome, ja sam to prerasla.Lik pita kako naci curu na temiSve je to ok, svatko ima ono sto voli, ja ne zelim razgovarati, kad te platim sluzis mi samo za isprazniti jaja i ispuniti moje zelje, jednom kad je to gotovo, pod tus i doma, ili kod drugog klijenta, ne tice me se
Svaka ima svoju cijenu, to vrijedi i za ove fufice koje se mogu uhvatiti svaki dan u graduOh,ja ne pricam uopce o prostituciji...krivo smo se razumjeli, apsolutno se slazem kad je prostitucija u pitanju samo sto je meni osobno passe o tome, ja sam to prerasla.Lik pita kako naci curu na temi
Postoji da jednostavno nije vrijedno ni jednih paraSvaka ima svoju cijenu, to vrijedi i za ove fufice koje se mogu uhvatiti svaki dan u gradu
Veza je gubitak vremena i nepotrebni trosak; izlasci, vecere, pokloni, itd. Nekome se vise isplati platiti jednokratno isprazniti jaja i aj bok.Postoji da jednostavno nije vrijedno ni jednih para
Pa super, siroki ti PO ,EGE itd..Veza je gubitak vremena i nepotrebni trosak; izlasci, vecere, pokloni, itd. Nekome se vise isplati platiti jednokratno isprazniti jaja i aj bok.
Od likova koji spominju pare uglavnom ni sok ne dobijes,pogotovo tu tak da ..Jos jedan koji nit cure, nit zene imao. Ali, bitno da sa parama ide "kupiti" zenu. Jadno i bijedno. Koji ocajnici. Vas problem je sto u sustini (osim para) nemate nista za ponuditi zeni. Zato i stremite takvim jednokratnim rjesenjima i onda to sebi pripisujete kao neki toboznji uspjeh. Niste u stanju zenu uopce osvojiti, a onda neki od vas jos i te TS spodobe uzmu kao nadomjestak zeni. Bijedno i ogavno.
Čuj ovog, a ja starija od 40 i jebača više nego sa 20, sad tek uživajuMislim da se morate pomiriti da sa 40 vise niste za ni za jebati, kamoli da ste zanimljivi nekoj od 20. Kao musterija da, sta ce mi cikica neki,imam trenutno mladjega od sebe koji je uz sve i apsolutno otvorenog uma sto mi je najprivlačnije..ali svoju komociju ne dam..
Zasto se nikada niste stavili u poziciju sto vi nudite zeni i zasto bi neka zena pozeljela biti s vama, tu cete naci odgovore . Mislim da je svakoj ženi bolje samoj (iako zena nikada ne mora biti sama ako ne zeli) nego sa bilo kim sa ove stranice
Kupujem uslugu, kao sto u trgovini kupim kruh pa ga pojedem, platim te, izjebem te. i mozes ici, ne trebas mi, nisi potrebna. Prodala si se, odradila za sta si placena i bok.Jos jedan koji nit cure, nit zene imao. Ali, bitno da sa parama ide "kupiti" zenu. Jadno i bijedno. Koji ocajnici. Vas problem je sto u sustini (osim para) nemate nista za ponuditi zeni. Zato i stremite takvim jednokratnim rjesenjima i onda to sebi pripisujete kao neki toboznji uspjeh. Niste u stanju zenu uopce osvojiti, a onda neki od vas jos i te TS spodobe uzmu kao nadomjestak zeni. Bijedno i ogavno.
Jasno,nova mlada energija,neopterecena ,jbt moj trenutni od 28 god nije pun sebe kao ovi od 40,50 plus ...Čuj ovog, a ja starija od 40 i jebača više nego sa 20, sad tek uživaju
žene ono full i mladi bullovi to znaju
Ali da, vi muškarci koji ste godinama zanemarivali svoje psihičko i fizičko zdravlje, starite brže od nas, dobivate giht, jetra propada, odlaze vam zubi... Sa 40 možete u penziju, istina. Ili plaćat masne cifre da se netko pojebe sa vama.
Ja recimo zadnjih godina samo imam neke mladiće jer tako i izgledam i puna sam životne energije a briga o tijelu se u ovim godinama počinje vidjeti na ženama koliko su pojedine očuvane.
Imala sam i mlađe koji su izgledali čak starije od mene
Ali kome ti trebas jeboteee hahaah...kad si musterija bankomat si,dolar,shvacas?Kupujem uslugu, kao sto u trgovini kupim kruh pa ga pojedem, platim te, izjebem te. i mozes ici, ne trebas mi, nisi potrebna. Prodala si se, odradila za sta si placena i bok.
Hahaha pa što ne jebu onda ženu domaŽene, nemojte mislit da muškarci žele ženske u tridesetima i četrdesetima jer mladi svršavaju po vama. Likovi će pojebat bilo kaj... mrtvu vjevericu na cesti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|