UzasBrineta
Profinjena dama, 40 .g., 175/80/3, družila bi se sa galantnim, finim gospodinom uz diskreciju u urednom prostoru.www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UzasBrineta
Profinjena dama, 40 .g., 175/80/3, družila bi se sa galantnim, finim gospodinom uz diskreciju u urednom prostoru.www.oglasnik.hr
Pa ovo nije Ivana. I sta znaci uzas?Kaj užas?!
Ne nitko nikad nije bio, nova je u ovom poslu kao i sve ostaleJel bio tko?
Dobra za lozuNe nitko nikad nije bio, nova je u ovom poslu kao i sve ostale
Pito sam i ja bio na nekoj temi al nisam dobio odgovor.Jel bio ko u zadnje vrijeme,ja sam bio prije nekih 8 mjeseci zadnji put
Kad alkohol zasmeta poslu, promjeniš posao... je stara uzrečica pokojnog PređeJa je zovem već dva tjedna skoro svaki dan i ne javlja se. Možda je promijenila broj ili posao, tko zna...
Kakva je higijena kod starke, uspijeva li se koji put i oprat... Čujem da voli cugnut, a to je povezano sa nekim negativnim navikama...Bio prije mjesec dana kod nje.Jebao sam ju zguza sa kondomom,makar rekla da moze bez,kad sam svrsavao,skinuo kondom i istovar u usta.Daje se i snimat,samo ne facu
Malo je podpereš s vodom i deri prijatelju, u usta malo Listerine metneš i ko da je jučer u posao krenula će ti bitiKakva je higijena kod starke, uspijeva li se koji put i oprat... Čujem da voli cugnut, a to je povezano sa nekim negativnim navikama...
Naglo se pomladilaIvana Hercegovka 38 g.
Ivana brineta 38 g, 165/55/5, za situiranu gospodu. U mom prostoru. Diskrecija i higijena 100%. Na poruke i skrivene…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|