Uzas![]()
Brineta
Profinjena dama, 40 .g., 175/80/3, družila bi se sa galantnim, finim gospodinom uz diskreciju u urednom prostoru.www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzas![]()
Brineta
Profinjena dama, 40 .g., 175/80/3, družila bi se sa galantnim, finim gospodinom uz diskreciju u urednom prostoru.www.oglasnik.hr
Pa ovo nije Ivana. I sta znaci uzas?Kaj užas?!
Ne nitko nikad nije bio, nova je u ovom poslu kao i sve ostaleJel bio tko?
Dobra za lozuNe nitko nikad nije bio, nova je u ovom poslu kao i sve ostale![]()
Pito sam i ja bio na nekoj temi al nisam dobio odgovor.Jel bio ko u zadnje vrijeme,ja sam bio prije nekih 8 mjeseci zadnji put
Kad alkohol zasmeta poslu, promjeniš posao... je stara uzrečica pokojnog PređeJa je zovem već dva tjedna skoro svaki dan i ne javlja se. Možda je promijenila broj ili posao, tko zna...
Kakva je higijena kod starke, uspijeva li se koji put i oprat... Čujem da voli cugnut, a to je povezano sa nekim negativnim navikama...Bio prije mjesec dana kod nje.Jebao sam ju zguza sa kondomom,makar rekla da moze bez,kad sam svrsavao,skinuo kondom i istovar u usta.Daje se i snimat,samo ne facu
Malo je podpereš s vodom i deri prijatelju, u usta malo Listerine metneš i ko da je jučer u posao krenula će ti bitiKakva je higijena kod starke, uspijeva li se koji put i oprat... Čujem da voli cugnut, a to je povezano sa nekim negativnim navikama...
Naglo se pomladila![]()
Ivana Hercegovka 38 g.
Ivana brineta 38 g, 165/55/5, za situiranu gospodu. U mom prostoru. Diskrecija i higijena 100%. Na poruke i skrivene…www.oglasnik.hr
Toliko nije imala ni kad sam ja prvi put bio kod nje prije 12 godinaNaglo se pomladila
Ovaj oglas je star otprilike šest,sedam godinaNaglo se pomladila
Ali ni tad nije imala 38Ovaj oglas je star otprilike šest,sedam godina
Ne dajeJe li daje Hercegovka u prkno?
Ok je higijena.Cugne ona dosta.Da se jako nabijat sto mene paliKakva je higijena kod starke, uspijeva li se koji put i oprat... Čujem da voli cugnut, a to je povezano sa nekim negativnim navikama...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|