ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo bio kod ovog malog bomboncica,cura je puno ljepsa uzivo.Dogovor lagan i postuje sve sta se dogovoris.Apartman cist uredan,zajednicko tusiranje i za cudo bozje cisti rucnici hahahaha. 200 europljana sat vremena.Ovdje je do srijede navalite cura vrijedi svakog eura

Zelim skrenuti paznju na sve vece nasilje nad curama od strane nekih maloumnika koji ne mogu razlikovati sta je posao i fikcija, a sta je stvarnost. Jucer u Porecu napadnute su cure i pod prijetnjom noza opljackane od strane lika koji je opisan kao visoki ,debeli, celavi, i nije lokalni (bez uvrede onima koji odgovaraju opisu ,a nisu nista ucinili). Dakle lik se "zaljubio" u curu , napunio ju lovom i poklonima,ali nije shvatio da ona samo radi posao. Kada se osvjestio dosao je po "pravdu". Cure su naravno u soku i ako se tako nastavi najbolje ce otici i nece se vratiti. I sada, boli mene briga za debele, prljave ,neodgojene faveluse,ali jedna Luiza i slicne su vrijedne paznje. Ljudi, cu samo rade posao, nisu se zaljubile i niti nece, osvjestite se i ne budite jebeni neandertalci. Budite dobri prema njima (ali ne glupi, dakle pokloni , pare bla, moras biti stvarno kreten), i one ce prema vama.
A kako mi mozemo znati da to sto nama neka preprica je 100% istina? Vjerujem da se ovakve i slicne stvari dogadjaju tu i tamo...ali ono sto neka preprica klijentu kao njena verzija "Istine", ne treba se uzeti zdravo za gotovo.

Imao sam slucaj gdje sam POKRADEN od strane kurve pa sam ja predstavljen kao negativac, jos ne daj boze da sam odreagirao...nekom njenom omiljenom klijentu bi rekla da je opljackana.

Tako da treba se paziti s njima, istina im nije jaca strana...

Ne kazem da se ovo nije dogodilo ali vrlo cesto ne kazu potpunu istinu.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh