ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio jučer kod Jennyfer, cura je “number one”, nije mi to prvi put, sve bolja i bolja, imaš osjećaj da stvarno svršava koliko dobro glumi. Pokazala mi je čak i neke slike njezine kuće u Brazilu, kaže da nakon Pule ide doma i neće je biti do druge godine tako da požurite dok je još tu.

Zelim skrenuti paznju na sve vece nasilje nad curama od strane nekih maloumnika koji ne mogu razlikovati sta je posao i fikcija, a sta je stvarnost. Jucer u Porecu napadnute su cure i pod prijetnjom noza opljackane od strane lika koji je opisan kao visoki ,debeli, celavi, i nije lokalni (bez uvrede onima koji odgovaraju opisu ,a nisu nista ucinili). Dakle lik se "zaljubio" u curu , napunio ju lovom i poklonima,ali nije shvatio da ona samo radi posao. Kada se osvjestio dosao je po "pravdu". Cure su naravno u soku i ako se tako nastavi najbolje ce otici i nece se vratiti. I sada, boli mene briga za debele, prljave ,neodgojene faveluse,ali jedna Luiza i slicne su vrijedne paznje. Ljudi, cu samo rade posao, nisu se zaljubile i niti nece, osvjestite se i ne budite jebeni neandertalci. Budite dobri prema njima (ali ne glupi, dakle pokloni , pare bla, moras biti stvarno kreten), i one ce prema vama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh