Eto opet osvrt na Fenix-Lucija
I dalje rade samo Ana i Viki
Tamo sam gost već godinama,bilo je dobrih cura i malo manje dobrih te sve Ukrainke
Nikad mlađe od 30
Od kad je Ana tamo,95% tražim nju,drugu uzmem samo ako čujem da došla neka druga
Prvi susret s njom nije prošao najbolje jer me tražila dodatno za nešto šta prije mi bilo uključeno al eto s vremenom se to promjenilo toliko da sad dobim i puno više,al ostajem uvijek sat vremena što je trošak od 150e
Ana nije ljepotica,al je simpatična,nasmijana i ljubazna,voli brzo pričat na ukrainskom pa ju moram smirit i reć neka se prebaci na slo

Jučer mi čak kazala osobne slike iz mobitela da vidim gdje je bila od zadnjeg susreta jer eto nisam bio kako ona kaže 3mj
Zašto to uopće kažem?
Mala smo sredina,ne mjenjaju se cure pa poštujte ovo šta imate i vratit će vam se trostruko.nije mi prvi put da dobijem više od plačenog,ima jedna cura malo sjevernije,koja je čak dopustila da uđem u njeno privatno okruženje,dakle stvar je povjerenja
Alex-šefica,al ona to ne potvrđuje je ta koja zove nakon sat vremena i pita jel mušterija otišla,doživio jučer.dakle nisu cure te koje bi me istjerale van prije već ona.al recimo da je korektna