Menace3uble
Active member
Samo s ovime kršiš jasno propisana pravila Lj.Oglasnika za oglašavanje u ovoj rubrici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam i ja sve bez brige ali ti se jedini bunis tu iz nekog razloga.A i zaboravljaš koji materijal imam sačuvan o tvojim glupostima, da ne moramo u detalje
Sa "Lidijom" si dokazao da "znas" o cemu pricas..."ispastali"Bunim se jer ima brdo ljudi koji su ispaštali zbog lažnih nqvoda ...... a da ne sponinjem *Lidiju* koja je napustila Istru sa jedinicama, a druge ni da spominjem bespotrebno........ionako žive u svojom vilama s bazenom.......
Ove dvije sam posjetio u Poreču....
Cure su super realne slike možda malo fotošopirane ali su one.
Odradio sam duo sa njima i bilo je super one jako surađuju i rade independent tako da je plus sve kako sam se dogovorio i bile su dosta komunikativne
Likovi koji vrbuju kraljice noci za suradnju neka bar nauce njihova imena.
Prva tvoja poruka na forumu je bila PONUDA. Htio si izvuci korist, dobio si odbijenocu, prijetio si i sad pljujes.
Kucanje na vrata, jako dobro znas sta si pisao i sve imam sacuvano.Prijetnja je bila da ču te javno prozvati ako se ispostavi da rafiš za osobnu korist, što sada ovim istupon i performansom sano dokazuješ. A kako sam bio znatiželjan o tvojoj oriči, kontaktirao sam ribu koja te blokirala svuda da si manijak, i da je pustiš na miru jer te voli samo kao frenda.....jer me zanimala njena strana priče......... citiram ;--mislila sam da je malo naivan, ali on zbilja ima problema. ne bi ni ulazila u to da sam si priznala to u početku........ali obečavao je stvarno puno, a doma imam djete......
itd....
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|