ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ove dvije sam posjetio u Poreču....
Cure su super realne slike možda malo fotošopirane ali su one.
Odradio sam duo sa njima i bilo je super one jako surađuju i rade independent tako da je plus sve kako sam se dogovorio i bile su dosta komunikativne

Momci ima neka Ana na EGE sada je upravo ne vidim na stranici .pod new je radi s agencijom pise na siteu uglavnom riba je mrtva skroz sve nabrzaka radi doslovno ko seks s lutkom i još nije riba s slike nego neka randome.. izbjegavajte to u širokom luku

Bio kod ove veceras.

Znaci to je riba sa slike,nije fake. Full je simpa, cista i mirišljava, stan lijep uredan i cist.
Prica tecno engleski, ne zuri.
Pusi kondomom (meni iskreno draže jer ako puši bez, poslje me hvataju paranoje zbog spolnih bolesti).
Nemam pojma dali se ljubi, i to izbjegavam... XD

Ugl, meni je akcija bila odlicna, ona je full seksi i simpa.

Počinješ pretjerivati, kompić........prestani sa promocijama cura koje dožive blađažu kako se udalje od Osijeka, vozi.......a da ne spominjem kako magarčiš ekipu iz grupe koji popuše kajli sa lošim uslugama.

Suzana je gasss, ima odlicne recenzije iz Osijeka i Zagreba kod nas na Telegramu.

Kod nas je bila 150e sat, kasnije povisila u Zagrebu na 200e sat, sad opet vidim 150e sat.

Agencija je ako je to nekom bitno.

Imate njene recenzije na Telegram: https://t.me/+Asi2EE1xrW01NjRk

A i zaboravljaš koji materijal imam sačuvan o tvojim glupostima, da ne moramo u detalje
Imam i ja sve bez brige ali ti se jedini bunis tu iz nekog razloga.

Postoje recenzije odlicne i iz Zagreba i iz Osijeka a tebi nesto smeta. Clanovi sa foruma koji imaju ODLICNU reputaciju su pisali recenzije.

A ista ova Karol sto je u Puli takodjer, bila je podijeljena.

Bunim se jer ima brdo ljudi koji su ispaštali zbog lažnih nqvoda ...... a da ne sponinjem *Lidiju* koja je napustila Istru sa jedinicama 😂, a druge ni da spominjem bespotrebno........ionako žive u svojom vilama s bazenom.......

Da dragi, to je ista ona koja te namagarčila, i čiji si Instagram profil samo tako ispljunuo bez da te itko zatražio išta...........itd. itd. itd.

Ove dvije sam posjetio u Poreču....
Cure su super realne slike možda malo fotošopirane ali su one.
Odradio sam duo sa njima i bilo je super one jako surađuju i rade independent tako da je plus sve kako sam se dogovorio i bile su dosta komunikativne

Pozdrav,

Pratim forum duže, ali nisam se imao potrebe izjasniti o curama i hobiju :-).
Ja bio s Natashom (sumnjam da je to njeno ime). Ima zgodno tijelo i zna posao (platio 250€ za sat vremena plus extra tretman). Ova njena kolegica je čekala van apartmana dok smo se družili, nije mi bila neka, ali smo razgovarali o trojci dok su tu pa možda se dogovorimo. Inače za onog koji je voljan platiti neka se zna da su ok, da se dogovoriti i nemaju problema u izvršavanju želja (naravno za cijenu). Tko je voljan neka proba jer je prilika (meni osobno brazilke nisu prva opcija), ali sam se imao potrebu malo opustiti i nije mi žao.

Pozdrav.posjetijo veceras Micheli u porecu cijena 220€1h dogovorijo za 180 1h djevojka sa slike stan ok izdržao 15 minuta ba bi mi poslje 10 minuta rekla da ima drugog klijenta.kada sam joj rekao da sam platijo 1h odgovor je bijo da ja nisam sa njom dogovarao nego sa agentom .naravno pokupijo sam se i otisao.

Jel moguce to da tu na forumu likovi koji su upetljani u neke stvari, imaju obraza napadati druge samo jer nisu uspjeli izvuci korist koju su htjeli. A prethodno se prijetilo preko privatnih poruka sa cim je upoznat i admin ovog foruma.(zbog cega je morao reagirati) Isti ti likovi koriste po nekoliko profila, a jedan od njih za prijetnje i to ne jednom.

Ubuduce cete vidjeti vecu aktivnost na ovom dijelu foruma.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh