Libertiner
Member
...kad vidim sto vi Istrijanci placate za usluge, zbilja, dobro vas EGE-pice i njihovi pimpovi naplate! Tako i za podrucje ist. i zap. Slavonije koji idu preko EGE. Zenske u Mađi duplo jeftinije, a velika ponuda (Pecuh npr.), Zbilja zgodne zene, Europljanke i ne tako iztetovirane kao te Latino-Koke. Imate i "Latino"-Koke u Mađi, tj. Romkinje za one koji vole "šarene". To sto vi placate preko EGE za pola sata dobijete u Madi za jedan sat plus ekstra! Ste vi Istrijanci mozda razmislili/probali u susjednoj Italiji? Ne znam cijene tamo, ali vise gore neko je postavio linkove za talijanske-kurva-stranice...valja mozda ispitati cijene i probati. Ja nikad ne bih platio za jebenih pola sata 80-100 € (ili jos vise) i onda jos pusenje s gumom. Što ce mi to? Bolje bez pušenja, nego loše pušenje! U Venezueli platite za VIP-Lodge u bordelu, tj. soba s malim bazenom za jedan sat u € 100 ili € 150 (sorry, zaboraviao tocan iznos, gledao na jednoj Doku) za Latino-Koke. Uz to boravak u bordelu, striptease i to. No ako vam ok i nema potrebe za pametnu organizaciju (npr. u Italiji) odn. ekonomiju i na tom podrucju, plačajte EGE i njihove pimpove!