ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...kad vidim sto vi Istrijanci placate za usluge, zbilja, dobro vas EGE-pice i njihovi pimpovi naplate! Tako i za podrucje ist. i zap. Slavonije koji idu preko EGE. Zenske u Mađi duplo jeftinije, a velika ponuda (Pecuh npr.), Zbilja zgodne zene, Europljanke i ne tako iztetovirane kao te Latino-Koke. Imate i "Latino"-Koke u Mađi, tj. Romkinje za one koji vole "šarene". To sto vi placate preko EGE za pola sata dobijete u Madi za jedan sat plus ekstra! Ste vi Istrijanci mozda razmislili/probali u susjednoj Italiji? Ne znam cijene tamo, ali vise gore neko je postavio linkove za talijanske-kurva-stranice...valja mozda ispitati cijene i probati. Ja nikad ne bih platio za jebenih pola sata 80-100 € (ili jos vise) i onda jos pusenje s gumom. Što ce mi to? Bolje bez pušenja, nego loše pušenje! U Venezueli platite za VIP-Lodge u bordelu, tj. soba s malim bazenom za jedan sat u € 100 ili € 150 (sorry, zaboraviao tocan iznos, gledao na jednoj Doku) za Latino-Koke. Uz to boravak u bordelu, striptease i to. No ako vam ok i nema potrebe za pametnu organizaciju (npr. u Italiji) odn. ekonomiju i na tom podrucju, plačajte EGE i njihove pimpove!

evo malo kvalitetnije ponude, ako volite visoke cure tu nema greške, vatrena u svim poljima, zna svoje i uživa u svemu.............osobno sam bio neklliko puta i odlazio zadovoljan, no kako je podigla cijenu meni je dealbreaker......no ako ću iskreno o uslugi te netko i nema prob. platiti više , imati će dobro iskustvo i potpuno zadovoljstvo
Kvalitetnija ponuda? Hahahaha! E, ženksa je prosjek! Lice prosjek! I "samo još" 150 € za pola sata...hahahaha. Ma ne vredi niti jedna takva to! (Osim možda ako zbilja stunner, ova sigurno nije!)

25.01.2025.
Ej, vidim par dobrih komenatar tvojih tu na forumu.

Ako ti se da, pridruzi nam se u Telegram grupnom chatu: https://t.me/+BH93cLkly10yMWFk

Vecinom je za EGE

Prva laž, i ispravak.....8sati nakon mojeh odgovora te nije bilo, misleći da spavam i krenuo istim putem, i u 03.00 se sjetiš daaa ajmo još malo obrnuti što i kako rafim na drugoga.........

Zbog mojih komentara i pojedinih dečkiju cure za koje si potvrdio i sam da si ih reklamirao i da su bile loše, Nislio si da sam naivčina, da češ me dići na foru da kažem koju dobru za tvoje izaslanice favela-girlsa....... koje s s tobom dovele HR na mapu običnih uličarki kao **easy money in Cro** , people easy to play haha..... riječi jedne od njih. A da se mućne koja to je i bio val LOŠIH riba koki je inicirao pad kvalitete, veću stopu prijava neovisnih cura koje se zbog istog ne vraćaju više u HR jer je došlo opasno vrijeme za njih. Imam i citat kad sam ti spomwnup koje posljedice se zbivaju zbog toga drugim curama, kako si fino izrekao-- ionako su kurvetine, i zaboli me za njih i njihove obitelji, same su svijesne posla.
Aplauz tvojim djelima i i sjajnim uspjesima degradiranja kvalitete i onog mqlo što je bilo.
Mi u HR koji smo blizu Mađi i Italiji, mi smo zbilja glupi ako plaćamo napuhane cijene za Favela-Koke iz Brazila/Južne Amerike na EGE. No ako je kurac mozak, ide i to!

Dobro, može li se u Istri naći neka amaterka?
Ove sa EGE me ne zanimaju, ono što ja tražim je zenu/curu iz susjedstva za seks ili pušenje negdje u prirodi. To je ono što me zanima i što sam spreman nagraditi. To ove uvozne ne pružaju, a to je jedino što me uopće i zanima.

Sve je objavljeno u srijedu još.

Ima odlične recenzije iz 3 grada u kojim je bila.

Eto bio kod te Suzane, stvarno je super djevojka. Radi sve u okviru dogovorenog. Možda malo po mome ukusu puno priča, ali sve u svemu solidnih 9/10.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh