ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A i zaboravljaš koji materijal imam sačuvan o tvojim glupostima, da ne moramo u detalje
Imam i ja sve bez brige ali ti se jedini bunis tu iz nekog razloga.

Postoje recenzije odlicne i iz Zagreba i iz Osijeka a tebi nesto smeta. Clanovi sa foruma koji imaju ODLICNU reputaciju su pisali recenzije.

A ista ova Karol sto je u Puli takodjer, bila je podijeljena.

Bunim se jer ima brdo ljudi koji su ispaštali zbog lažnih nqvoda ...... a da ne sponinjem *Lidiju* koja je napustila Istru sa jedinicama 😂, a druge ni da spominjem bespotrebno........ionako žive u svojom vilama s bazenom.......

Ove dvije sam posjetio u Poreču....
Cure su super realne slike možda malo fotošopirane ali su one.
Odradio sam duo sa njima i bilo je super one jako surađuju i rade independent tako da je plus sve kako sam se dogovorio i bile su dosta komunikativne

Pozdrav,

Pratim forum duže, ali nisam se imao potrebe izjasniti o curama i hobiju :-).
Ja bio s Natashom (sumnjam da je to njeno ime). Ima zgodno tijelo i zna posao (platio 250€ za sat vremena plus extra tretman). Ova njena kolegica je čekala van apartmana dok smo se družili, nije mi bila neka, ali smo razgovarali o trojci dok su tu pa možda se dogovorimo. Inače za onog koji je voljan platiti neka se zna da su ok, da se dogovoriti i nemaju problema u izvršavanju želja (naravno za cijenu). Tko je voljan neka proba jer je prilika (meni osobno brazilke nisu prva opcija), ali sam se imao potrebu malo opustiti i nije mi žao.

Pozdrav.posjetijo veceras Micheli u porecu cijena 220€1h dogovorijo za 180 1h djevojka sa slike stan ok izdržao 15 minuta ba bi mi poslje 10 minuta rekla da ima drugog klijenta.kada sam joj rekao da sam platijo 1h odgovor je bijo da ja nisam sa njom dogovarao nego sa agentom .naravno pokupijo sam se i otisao.

Jel moguce to da tu na forumu likovi koji su upetljani u neke stvari, imaju obraza napadati druge samo jer nisu uspjeli izvuci korist koju su htjeli. A prethodno se prijetilo preko privatnih poruka sa cim je upoznat i admin ovog foruma.(zbog cega je morao reagirati) Isti ti likovi koriste po nekoliko profila, a jedan od njih za prijetnje i to ne jednom.

Ubuduce cete vidjeti vecu aktivnost na ovom dijelu foruma.

Ovo što ti izvodiš sa grupom je kriminal, gdje i sam priznaješ avoju pristranost **prijateljica** koje reklamiraš po grupi koja se redovito gasi i pali i to svaki put kad si prozvan za istu stvar, pristrano reklamiranje pojedinih riba s kojima kumuješ u svrhu osobne dobiti........Sam izjavljuje da je ne jednom dao navod u grupu ako se ne posjeti dotične djev. da če biti izbacivani iz grupe...... ---ko im je kriv kad su glupi i ne kuže foru******* citiram. Da imaš nešto konkretno, jedino upozorenja koje zakone kršiš, jer sam i pomislio da so samo tup i ne vidiš poaljedice po sebe.... No ovim istupom samo dokazuješ čine ai upleten, a da ne sponinjemo izmišljanje lažnog qlter ega Vikinga,čime si mislio malo rasčistiti put za svoju korist......moju priču si popušio samo zato jer si bio preokupiran detaljima svojih iskustava kojji su bili rezultirali iskorištvanjem tebe i grupe gdje su te dotične cure na kraju od silne ljubavi odjebale, da se smiriš i da prestaneš opsjedati jer počinješ djelovati kao manijak i bivam blokiran. Tvoje *sjajne* preporuke za cure datiraju još iz kraja 2023 sa Bebi i Anne, kao kasnije Melissa i Veronika, Tvoja Lidija i druge ....... Ti si izbijao da dobiješ popuate da pronoviraš cure iz *fiktivne* priče, nisam mislio da češ toliko povjerovati zbilna si mee nasmijao koliko si zaprabo isfrustriran mali pišonja, I iz pakosti kako si bivam namagarčen gdje si ostajao prqznih ruku, do krajnosti spreman otkrivao podatke riba , videa koja so im izrađivao da pomogneš mislio da te smatraju *cool*frendom...... za nekoga koji misli o kredibilitetu, ozbiljnp bi se priupitao ako si spremno potapao ugled cura s kojima si surađivao , jer nisi dobio što si mislio da bude tvoje........
šta te spriječava da dolaziš po drugim grupama, i dalje širiš zadah nekvalitete kao osoba o umjesto da ideš diplomacijom, odlaziš u krivok smjeru samo potvrđujući kalav si i koje su ti namjere........ to je već krim. organizacija, s ciljem podvođenja žena koje su većina illegalni imigranti staciobirani u Špa/Por......... i vrh svega reklama ribe kona koristi slogan agencije tvrdeći da je neovisna...... zbilja si odigrao super.......

Likovi koji vrbuju kraljice noci za suradnju neka bar nauce njihova imena.

Prva tvoja poruka na forumu je bila PONUDA. Htio si izvuci korist, dobio si odbijenocu, prijetio si i sad pljujes.

Likovi koji vrbuju kraljice noci za suradnju neka bar nauce njihova imena.

Prva tvoja poruka na forumu je bila PONUDA. Htio si izvuci korist, dobio si odbijenocu, prijetio si i sad pljujes.

25.01.2025.
Ej, vidim par dobrih komenatar tvojih tu na forumu.

Ako ti se da, pridruzi nam se u Telegram grupnom chatu: https://t.me/+BH93cLkly10yMWFk

Vecinom je za EGE

Prva laž, i ispravak.....8sati nakon mojeh odgovora te nije bilo, misleći da spavam i krenuo istim putem, i u 03.00 se sjetiš daaa ajmo još malo obrnuti što i kako rafim na drugoga.........

Zbog mojih komentara i pojedinih dečkiju cure za koje si potvrdio i sam da si ih reklamirao i da su bile loše, Nislio si da sam naivčina, da češ me dići na foru da kažem koju dobru za tvoje izaslanice favela-girlsa....... koje s s tobom dovele HR na mapu običnih uličarki kao **easy money in Cro** , people easy to play haha..... riječi jedne od njih. A da se mućne koja to je i bio val LOŠIH riba koki je inicirao pad kvalitete, veću stopu prijava neovisnih cura koje se zbog istog ne vraćaju više u HR jer je došlo opasno vrijeme za njih. Imam i citat kad sam ti spomwnup koje posljedice se zbivaju zbog toga drugim curama, kako si fino izrekao-- ionako su kurvetine, i zaboli me za njih i njihove obitelji, same su svijesne posla.
Aplauz tvojim djelima i i sjajnim uspjesima degradiranja kvalitete i onog mqlo što je bilo.

Ti si tu u privatnim porukama dao ponudu, odbijen si. Kasnije si krenuo prijetiti za sta zna i admin ovog foruma. Nestao si sa ovog profila i nakon nekog vremena si se vratio prijetiti sa drugog.

A prijetio si iz jednog jedinog razloga: nisi uspio izvuci korist

Uzivaj

Prijetnja je bila da ču te javno prozvati ako se ispostavi da rafiš za osobnu korist, što sada ovim istupon i performansom sano dokazuješ. A kako sam bio znatiželjan o tvojoj oriči, kontaktirao sam ribu koja te blokirala svuda da si manijak, i da je pustiš na miru jer te voli samo kao frenda.....jer me zanimala njena strana priče......... citiram ;--mislila sam da je malo naivan, ali on zbilja ima problema. ne bi ni ulazila u to da sam si priznala to u početku........ali obečavao je stvarno puno, a doma imam djete......
itd....
😂😂😂😂

Prijetnja je bila da ču te javno prozvati ako se ispostavi da rafiš za osobnu korist, što sada ovim istupon i performansom sano dokazuješ. A kako sam bio znatiželjan o tvojoj oriči, kontaktirao sam ribu koja te blokirala svuda da si manijak, i da je pustiš na miru jer te voli samo kao frenda.....jer me zanimala njena strana priče......... citiram ;--mislila sam da je malo naivan, ali on zbilja ima problema. ne bi ni ulazila u to da sam si priznala to u početku........ali obečavao je stvarno puno, a doma imam djete......
itd....
😂😂😂😂
Kucanje na vrata, jako dobro znas sta si pisao i sve imam sacuvano.

Imaš da, imam i ja cijeli razgovor .......samo tako cijeli budem kopirao javno sam ako treba, jer nije o kucanju bila riječ , več o uzroku kucanja......
a isto tako su admini upoznati s tvojim *reklamiranjima* ...........kad sam ti savjetovao da malo prenapadno reklamiraš da te promatraju....... 👏👏👏👏. Samo nastavi slobodno, odgovorim poslje spavanjca, ti slobodno nastavi tonuti......

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh