Ovo što ti izvodiš sa grupom je kriminal, gdje i sam priznaješ avoju pristranost **prijateljica** koje reklamiraš po grupi koja se redovito gasi i pali i to svaki put kad si prozvan za istu stvar, pristrano reklamiranje pojedinih riba s kojima kumuješ u svrhu osobne dobiti........Sam izjavljuje da je ne jednom dao navod u grupu ako se ne posjeti dotične djev. da če biti izbacivani iz grupe...... ---ko im je kriv kad su glupi i ne kuže foru******* citiram. Da imaš nešto konkretno, jedino upozorenja koje zakone kršiš, jer sam i pomislio da so samo tup i ne vidiš poaljedice po sebe.... No ovim istupom samo dokazuješ čine ai upleten, a da ne sponinjemo izmišljanje lažnog qlter ega Vikinga,čime si mislio malo rasčistiti put za svoju korist......moju priču si popušio samo zato jer si bio preokupiran detaljima svojih iskustava kojji su bili rezultirali iskorištvanjem tebe i grupe gdje su te dotične cure na kraju od silne ljubavi odjebale, da se smiriš i da prestaneš opsjedati jer počinješ djelovati kao manijak i bivam blokiran. Tvoje *sjajne* preporuke za cure datiraju još iz kraja 2023 sa Bebi i Anne, kao kasnije Melissa i Veronika, Tvoja Lidija i druge ....... Ti si izbijao da dobiješ popuate da pronoviraš cure iz *fiktivne* priče, nisam mislio da češ toliko povjerovati zbilna si mee nasmijao koliko si zaprabo isfrustriran mali pišonja, I iz pakosti kako si bivam namagarčen gdje si ostajao prqznih ruku, do krajnosti spreman otkrivao podatke riba , videa koja so im izrađivao da pomogneš mislio da te smatraju *cool*frendom...... za nekoga koji misli o kredibilitetu, ozbiljnp bi se priupitao ako si spremno potapao ugled cura s kojima si surađivao , jer nisi dobio što si mislio da bude tvoje........
šta te spriječava da dolaziš po drugim grupama, i dalje širiš zadah nekvalitete kao osoba o umjesto da ideš diplomacijom, odlaziš u krivok smjeru samo potvrđujući kalav si i koje su ti namjere........ to je već krim. organizacija, s ciljem podvođenja žena koje su većina illegalni imigranti staciobirani u Špa/Por......... i vrh svega reklama ribe kona koristi slogan agencije tvrdeći da je neovisna...... zbilja si odigrao super.......