25.01.2025.
Ej, vidim par dobrih komenatar tvojih tu na forumu.
Ako ti se da, pridruzi nam se u Telegram grupnom chatu:
https://t.me/+BH93cLkly10yMWFk
Vecinom je za EGE
Prva laž, i ispravak.....8sati nakon mojeh odgovora te nije bilo, misleći da spavam i krenuo istim putem, i u 03.00 se sjetiš daaa ajmo još malo obrnuti što i kako rafim na drugoga.........
Zbog mojih komentara i pojedinih dečkiju cure za koje si potvrdio i sam da si ih reklamirao i da su bile loše, Nislio si da sam naivčina, da češ me dići na foru da kažem koju dobru za tvoje izaslanice favela-girlsa....... koje s s tobom dovele HR na mapu običnih uličarki kao **easy money in Cro** , people easy to play haha..... riječi jedne od njih. A da se mućne koja to je i bio val LOŠIH riba koki je inicirao pad kvalitete, veću stopu prijava neovisnih cura koje se zbog istog ne vraćaju više u HR jer je došlo opasno vrijeme za njih. Imam i citat kad sam ti spomwnup koje posljedice se zbivaju zbog toga drugim curama, kako si fino izrekao-- ionako su kurvetine, i zaboli me za njih i njihove obitelji, same su svijesne posla.
Aplauz tvojim djelima i i sjajnim uspjesima degradiranja kvalitete i onog mqlo što je bilo.