Zokinjkkiccc
Member
Ista stvar se desila i meni i sve su hladne skroz . Ne vrijede te pareNisam bio u Puli, ali bio sam u Rijeci 3x Ukrajinke. Uvijek prevara tj. lažni profil. Na profilu manekenke u stvarnosti osrednje ili loše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista stvar se desila i meni i sve su hladne skroz . Ne vrijede te pareNisam bio u Puli, ali bio sam u Rijeci 3x Ukrajinke. Uvijek prevara tj. lažni profil. Na profilu manekenke u stvarnosti osrednje ili loše.
Naravno, svatko bira za sebe i zna najbolje za sebe.Ma ni jedna ne vrijedi 250![]()
Dragi kolega, kada te prođe ispad bijesa na razini vrtićkog djeteta, pretraži malo forum vezano za curu čiji link sam objavio. Preporučam ju iz vlastitog iskustva, a preporučuju je i mnogi drugi članovi foruma. Ja sam ju nedavno posjetio u Zagrebu i ostavio recenziju ovdje na forumu.Evo opet lažova, treba tebe i tebi slične izbacit s foruma
Ne odgovara na poruke uopćeJulieta vam je u gradu i vi ni rijeci...
Probaj kasnije, popodne. Ako dogovoris, neces zazalitiNe odgovara na poruke uopće
I meni se prekjučer nije javila. Piše da je zadnji put bila online 4.3. tako da je vjerovatno više nemaProbaj kasnije, popodne. Ako dogovoris, neces zazaliti
Napisao sam 5x bolje nego brazilke i odgovorno to tvrdim.. cijena je svakako visoka ako uzmemo omjer sto dobijes i koliko to platis !Ne laži
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|