Vidio sam da na profilu pise "not verified" ali ipak sam vidio da profil ima par dobrih recenzija, i malo su mi dosadile te brazilke pa sam veceras posijetio ovu curu i ako sam mislio sto posto da ce bit neki fake ali NIJE.
Znaci adresu i dogovor vrlo brzo i lako.
Dosao sam kod nje i otvorila mi je vrata sva nasmijana i simpaticna.
To je cura na slikama, Ruskinja, mrvicu je deblja sada ,nije vise onako mršava ko na slikama ali i dalje ful jebozovna.
I odmah cu vam reci , ,od svih druzenja sa tim curama, ovo iskustvo mi je bio daleko naj bolje do sad.
Apartman je ugodan i cist, ona full cista.
Znaci nista nije žurila, jako simpa ,najprije smo na kaucu sijedili ,pricali malo se upoznali , pa je trazila da se istuširam. Iako ja dolazim uvijek friško istuširan i ful cist ,sam to odradio.
Poslie 15 minuta časkanja i šale rekla mi je ajmo u sobi i pocela je akcija. Seks vrhunski, 10/10, ja nisam znao više za sebe.
Popušila mi ga s kondomom vrhunski ali meni to paše jer se uvjek bojim bolesti ,i cijelo vrijeme se igrala sisama po kurcu. Uglavnom fuuul se trudila.
Neznam dali se ljubi, jer ja to nikad ne tražim, ali mazi se ful i fuul se trudila da budem izrelaksiran i ne budem napet.
Ugl poseksali smo se pola sata full intenzivno i bilo je vrh, ful zna se micati da bolje ju osijetiš
Ali nisam uspio svršit ,ali to je moj klasicni problem s kondomom, i u jednom trenutku nisam imao više snage i ona me zagrlila i mazila. Pa smo ležali jedan blizu drugog 10 min pa mi ga je izdrkala bez kondoma vrshunski(ja to ful volim), i svršio ko teenager poslje 3 minute obilno.
Poslje smo se istuširali skupa.
Rekla da slobodno se jos malo odmorim i izrelaksiram. Čak me ponudila s vodom i nekim kolacima.
Stvarno pametna,simpa i super prica engleski.
Tako da ljudi moji,prvi put mi se desilo da netko nije ni jednom gledao na mobitelu i nije žurio i full se trudila da se osijecam ko da mi je cura.
Evo tako da za mene je ona cista desetka i svaka preporuka.