ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,
Evo pošto se uvijek nađu neki kreteni koji pljačkaju kurve i predstavljaju se kao policija....
Zbog toga nas i kvalitetne cure napuštaju jer su u strahu.
Dokle god ima takvih likova ne bude sigurno za nijednu curu....
Malo prije jedna cura rekla da su opljačkali prijateljicu u Rijeci

Pozdrav,
Evo pošto se uvijek nađu neki kreteni koji pljačkaju kurve i predstavljaju se kao policija....
bravo, zato i idem u rizik........ obitelji djece i nemam...... nitkoga da ostavljam ako ode u kurac. Barem idem pokušati unijeti promjwnu, pa ako je sreće ne bude uvijek ilegala

Jer ima sta da vrijedi uporecu bio prije koj dan u fenixu ana ok sve ko sta smo dogovorili i po meni je puno ljepsa od one druge plave plavom isto bio ona je onako ko sta je neko gore piso jebala bi se ali da joj ne udje

Pozdrav,
Meni je isto rekla jedna cura da su je opljačkali u Rijeci. Onda se čudimo zašto nas pitaju sliku da pošaljemo...dok god ima takvih klošara a ima ih ne bude bolje

Meni je isto rekla jedna cura da su je opljačkali u Rijeci. Onda se čudimo zašto nas pitaju sliku da pošaljemo...dok god ima takvih klošara a ima ih ne bude bolje
Mislim da kad se oko pljackanje pise nemaju se bas sto zalit. Jer ako netko pljacka je vecina njih.bar 7 od 10 njih prodaju poluproizvod. O deuge dvije je cista pljacka. A za onu 1 od 10 je postena.

Ako je stvarno ona, onda nas se konačno posrećilo. Ovdje na forumu ima jako dobre recenzije.
Žena je top, neces pozaliti ni najmanje, apsolutna legenda i vrijedi svakog centa, servis na najjacem nivou.

Bio sam, u faci je malo losija ali usluga je super, kao i higijena. Komunikacija direktno s njom, iz doggija fin pogled, radi rimjob vrhunski
Lošija u faci, pa ne znam, meni je faca bas simpaticna, nije top model, ali rijetko je koja bas top model u ponudi. Meni zgodna i simpaticna. Servis kako sam rekao, superioran, tesko se moze dobiti bolje za te pare. Od komunikacije preko zezanja i akcije...

Šta se zna o Mariji Meglaj?
Ide to za pare il' se samo naslikava?
Vidim sad je u Rovinju u hotelu,iako vrlo umjetna možda ne bi bilo loše probat😉

Jel ovo rafa ponovo u puli ili je to neka varka? Vidim da duda,dandara i rafa su na istoj adresi pa da nebi bio neki lazni profil iako mi je poslala video

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh