..ma to je sve većinom fejkPozdrav ekipa!
Nitko ne piše o ovim "skupljim" djevojkama sa ponude, ukrajinkama npr. Ima li tko s njima iskustva?
Hvala
Lp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ma to je sve većinom fejkPozdrav ekipa!
Nitko ne piše o ovim "skupljim" djevojkama sa ponude, ukrajinkama npr. Ima li tko s njima iskustva?
Hvala
Lp
Meni nije jasno da se uopće usudi lizati kurvu ??Išao si i samo si lizao kurvu pola sata?? Nisi jebao?
Da potvrdim čovjeka, ali dajte si truda i pronjuškajte EgE po drugim državama..........iste cure, i po 70 manje po satu.......a s druge strane, ima par rijetkih koje su za posao, a druge ovakve kvare sve.....Ta djevojka je i sama bila dio dok nije ošla u samce, i potvđuje praksu da same agencije nameću da se krati vrijeme, dosta je u šablonskom ponašanju . Potvrđuhe i da 90%cura je tu vam uzme pare, svijesne u šta ulaze i onda pred vama glume nevine žrtve, da kupuju vrijeme etc.Evo cjenik kurve u Beču:
30min-80
1h -150
2 hours -250
3h - 400
4h - 550
Sexy video call 80
sexy video 50
One night - 800
How many hours would you like to spend with me?
Nisam mogao ovdje screenshot poslati pa sam kopirao tekst poruke. Ljudi moji kurve jeftinije u Beču nego u HR !!!!!
Zato ja pozivam na bojkot !! Lijepo kad vas uhvati želja samo ga izdrkajte i ostanite doma neka kurve vide da nećemo tolerirati njihove cijene. Pa ljudi moji to su košarke iz jebenog brazila, najniža klasa u svojoj državi i onda dođu tu pitat jebenih 200 eura za sat !!Da potvrdim čovjeka, ali dajte si truda i pronjuškajte EgE po drugim državama..........iste cure, i po 70 manje po satu.......a s druge strane, ima par rijetkih koje su za posao, a druge ovakve kvare sve.....Ta djevojka je i sama bila dio dok nije ošla u samce, i potvđuje praksu da same agencije nameću da se krati vrijeme, dosta je u šablonskom ponašanju . Potvrđuhe i da 90%cura je tu vam uzme pare, svijesne u šta ulaze i onda pred vama glume nevine žrtve, da kupuju vrijeme etc.
Zadnji komentar je bio top:
-pa sve znamo da je u Hrvatskoj lako doći zaraditi pare, prekulturni i s poštovanjem pa ste laki..........
Osobno, digao sam ruke od EgE-a za bilo šta više, mogu samo dalje u posjete kod rijetkih koje su od prijee upoznao....
Serviraju nam imigrantice J.Amerike sa boravištima u Špa, pa zato i tolika tajnost i šaltanja iz grada u grad s curama, spremne učiniti sve za pare.
Hope it helps guys
Tako je i meni bilo sa Sorayom, skroz sam se razocarao drugi put da sam ranije otisao i ni pokusao drugi spric odradit..sve mi se vise cini da 2/10 izvuku neku dobru recenziju slucajno u naletu raspolozenja tih favelusa ili kad shvate da im treba love pa na temelju 2 sata truda upecaju 10-15 sati nas budala koje su nasjele
Znam da sam nedavno pisao pozitivno, no kedna od onih koja ne zna dugo držati masku, djeluje kao druga osoba skoro........i veliki skokovi u raspoloženju i paranoji, iči i dalje glumata da ne bi efektivno radila. Sve jasnije postaje tko i zašto mjenjaju gradove.........
Preporuke ua ovu su 00, isprike n aprikašnjoj objavi, jbga popušio spiku.
ne sekiraj se buraz, imam i ja 42let, i dalje volim ženske usne, pizde i liz, a seksualnost je vrsts slobode, a kako i sam znaš da svaki pojedinac ima svoje viđenje istog,, te je relativna. Dokle god si sretan i zadovoljan, do what you do ombree, ako ne šteti tebo ni drugima. Samo opereš zube koj put više kada se vratiš iz posjeteDečki, moram vam otvorit dušu, al bit ću kratak.
Osoba sam s ful sjebanim invaliditetom i krećem se s kolicima. Znate i sami kakvo je naše društvo i teško je nać curu u takvom stanju. Al nisam tip koji je patetičan i ono, koristim život maksimalno kolko ide. Trudio sam se nać normalne konekcije za seks, al nije išlo. Došle su 30. a ja sam još bio jumfer i to jednostavno nisam htio.
Našao sam eurogirls eskort i ove oglasnike i neki dan prvi put probao. Da stvar bude gora, zenska je fakat bila super prema meni, al kako mi je prvi put bio i kako sam se usro, nije mi se digo
I napravio sam najgore moguće sranje - išao je lizat. U moju obranu, barem je svršila na šta sam ponosan za prvi put, al sad me strah. Ipak sam izlizao kurvu. Bojim se tih bolesti i sranja pa evo, trazim nekoga tko je isto to radio i da mi date neki savjet, nešto..
Jebi ga, znam da se kurve ne ližu i ljube i da je odvratno, al kad si željan, ne misliš baš puno.
mirno spavaj prijatelju, sko ja nisam ništa pokupio, a vjeruj samo tako sam mogao....... ne bude s tobom niš drugačije, Sretno u daljnjim posjetamaal pošto je meni prvi put i jumfer sam, reci mi koliki je rizik iskreno i dal bi se sad trebo ic testirat?
Jer imaju manje troskova prijevoza...Evo cjenik kurve u Beču:
30min-80
1h -150
2 hours -250
3h - 400
4h - 550
Sexy video call 80
sexy video 50
One night - 800
How many hours would you like to spend with me?
Nisam mogao ovdje screenshot poslati pa sam kopirao tekst poruke. Ljudi moji kurve jeftinije u Beču nego u HR !!!!!
Ništa ne brini, nije tako lako pokupiti nešto, eventualno neku bakterijicu, tipa ureaplazma, klamidija i sl. od koje dobiješ upalu mokraćnog kanala koju riješavaš sa par tableta sumameda. ako ti mokraća smrdi ili ako te pecka pri mokrenju, onda se testiraj. Makar teško da si nršto pokupi.Dečki, moram vam otvorit dušu, al bit ću kratak.
Osoba sam s ful sjebanim invaliditetom i krećem se s kolicima. Znate i sami kakvo je naše društvo i teško je nać curu u takvom stanju. Al nisam tip koji je patetičan i ono, koristim život maksimalno kolko ide. Trudio sam se nać normalne konekcije za seks, al nije išlo. Došle su 30. a ja sam još bio jumfer i to jednostavno nisam htio.
Našao sam eurogirls eskort i ove oglasnike i neki dan prvi put probao. Da stvar bude gora, zenska je fakat bila super prema meni, al kako mi je prvi put bio i kako sam se usro, nije mi se digo
I napravio sam najgore moguće sranje - išao je lizat. U moju obranu, barem je svršila na šta sam ponosan za prvi put, al sad me strah. Ipak sam izlizao kurvu. Bojim se tih bolesti i sranja pa evo, trazim nekoga tko je isto to radio i da mi date neki savjet, nešto..
Jebi ga, znam da se kurve ne ližu i ljube i da je odvratno, al kad si željan, ne misliš baš puno.
E tu si ima sreće da si na nju naleti, jer je super.inace, za preporuku, bio sam kod ove i bila je bas prekrasna prema meni. vrlo profesionalna i draga. brijem da vise nije u istri, al ako se vrati, sve preporuke.
ma i ako glumi sve to, svaka joj cast na glumi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|