ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eto kao što sam rekao morao sam isprobati novu u fenixu😉
Rekla je da je Alex,plavuša,duge kose,sise trojka,mekane,velike bradavice al nisu krute
Nije mršava,nije ni debela,ona kad se uredi ne izgleda loše...
Žurio sam,u 30min oral samo njoj,svršila 3 put,kaže,al drhtala je u nekoliko navrata,meni ga izdrkala jer vrijeme sam prekoračio...
Boljje priča slovenski od Ane,kaže da je više puta u fenixu bila,ja je prvi put vidio
Da bi ponovio?ovakav način ne
Al da ću ići probat još jednom-sigurno
Dal' bih preporučio?možda nekom bolje sjedne
S tim da možda,al možda Ana simpatičnija ponekad
Eto sretno ko ode

Evo cjenik kurve u Beču:

30min-80
1h -150
2 hours -250
3h - 400
4h - 550
Sexy video call 80
sexy video 50
One night - 800
How many hours would you like to spend with me?

Nisam mogao ovdje screenshot poslati pa sam kopirao tekst poruke. Ljudi moji kurve jeftinije u Beču nego u HR !!!!!
Da potvrdim čovjeka, ali dajte si truda i pronjuškajte EgE po drugim državama..........iste cure, i po 70 manje po satu.......a s druge strane, ima par rijetkih koje su za posao, a druge ovakve kvare sve.....Ta djevojka je i sama bila dio dok nije ošla u samce, i potvđuje praksu da same agencije nameću da se krati vrijeme, dosta je u šablonskom ponašanju . Potvrđuhe i da 90%cura je tu vam uzme pare, svijesne u šta ulaze i onda pred vama glume nevine žrtve, da kupuju vrijeme etc.
Zadnji komentar je bio top:
-pa sve znamo da je u Hrvatskoj lako doći zaraditi pare, prekulturni i s poštovanjem pa ste laki..........

Osobno, digao sam ruke od EgE-a za bilo šta više, mogu samo dalje u posjete kod rijetkih koje su od prijee upoznao....

Serviraju nam imigrantice J.Amerike sa boravištima u Špa, pa zato i tolika tajnost i šaltanja iz grada u grad s curama, spremne učiniti sve za pare.
Hope it helps guys

Da potvrdim čovjeka, ali dajte si truda i pronjuškajte EgE po drugim državama..........iste cure, i po 70 manje po satu.......a s druge strane, ima par rijetkih koje su za posao, a druge ovakve kvare sve.....Ta djevojka je i sama bila dio dok nije ošla u samce, i potvđuje praksu da same agencije nameću da se krati vrijeme, dosta je u šablonskom ponašanju . Potvrđuhe i da 90%cura je tu vam uzme pare, svijesne u šta ulaze i onda pred vama glume nevine žrtve, da kupuju vrijeme etc.
Zadnji komentar je bio top:
-pa sve znamo da je u Hrvatskoj lako doći zaraditi pare, prekulturni i s poštovanjem pa ste laki..........

Osobno, digao sam ruke od EgE-a za bilo šta više, mogu samo dalje u posjete kod rijetkih koje su od prijee upoznao....

Serviraju nam imigrantice J.Amerike sa boravištima u Špa, pa zato i tolika tajnost i šaltanja iz grada u grad s curama, spremne učiniti sve za pare.
Hope it helps guys
Zato ja pozivam na bojkot !! Lijepo kad vas uhvati želja samo ga izdrkajte i ostanite doma neka kurve vide da nećemo tolerirati njihove cijene. Pa ljudi moji to su košarke iz jebenog brazila, najniža klasa u svojoj državi i onda dođu tu pitat jebenih 200 eura za sat !!
Stanimo tome na kraj a one nek idu u Dubai pa nek tamo probaju....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh