Nisam bio,ali izgleda da su se sve braziliane natiskale u Mate Balota br.13Pozdrav. Jel bio itko u Poreču kod koje u skorašnje vrijeme?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio,ali izgleda da su se sve braziliane natiskale u Mate Balota br.13Pozdrav. Jel bio itko u Poreču kod koje u skorašnje vrijeme?
O ben, jušto lipo za počinuti u miru nakon radnog vremena.Otišao sam kad se sjela odmah, na slikama je ona
Nije mi neka napeta,al ako je ok mogo bi icOva Nicol ti je zicer bio sam 2 puta i svaki put top
Radje preskoci. Teski nizi prosjek.Nije mi neka napeta,al ako je ok mogo bi ic
Daj ti neki prijedlog... Ja sam bio sa Nicole 2 puta i bilo mi je super. Puno ljudi je o njoj pisalo pozitivno a jedino tebi nije. O ukusima se ne raspravlja a meni osobno je njena usluga topRadje preskoci. Teski nizi prosjek.
Nije to ona....ona je u Brazilu to agencija koristi njen profilEvo nam Nicole nazad isplatilo joj bi se kupiti stan u Puli![]()
Se isplati ič sigurnoNisam bio,ali izgleda da su se sve braziliane natiskale u Mate Balota br.13![]()
Izbjeći u širokom luku, riba nije ozbiljnaEvo nam Nicole nazad isplatilo joj bi se kupiti stan u Puli![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|