Pozdrev imate kakav kon od ZdenkeEto u večeri za 5 Zdenka...
Ma jel ona prije nekih 12-15g nudila neke usluge?
Mislim da smo se našli 2x blizu Kanfanara pa u šumu...
Aj stari jebači jel to stvarno ona???
Mislim da imala Opel Astru,crnu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrev imate kakav kon od ZdenkeEto u večeri za 5 Zdenka...
Pozdrev imate kakav konEto u večeri za 5 Zdenka...
moze broj hvalaRadi radi,samo jbg 2 put tjedno pa mi se tesko organizirati za ici kod nje. Nisam nikad i bas me zanima kako je a jaja puna![]()
Moze brojOdlicno izgleda zenska, koliko ima god??? Iz Zminja je?
Zato sto traze da dostavis dokaz o komunikaciji sa curama. Inace ti ne objave recenziju. Prakticki su u sprezi sa businessom.A ja se pitam zasto ne pisete recenzije direktno na njihove profile?!
I mene isto interesira, da nije fake volio bih probati. .Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Uspio netko stupiti u kontakt? Hvala
I na kraju kad rezimiras sat vremena uzasno lose zabave, sa upitnom higijenom i polulošom uslugom te izade preko 1000 nekadasnjih kuna (u najboljem slucaju).
Posjetio ovu veceras...
Dogovor lagan, ona piše sama nema agenta. Odmah salje lokaciju koja je ok. Apartman u zgradi odmah u prizemlju do ulaznih vrata zgrade. Više manje kao sa slike, sise prirodne. Kaze 29god, meni djeluje da ima i koju vise, tijelo ok nista posebno. Prica spanjolski, engleski ne kuzi nista. Higijena mi je malo upitna kod nje. Sex nista posebno, stalno kao nesto stenje ali to glumi, pusi sa gumicom iako napise da je bez. 100€ pola sata. Dal bi ponovio pa vjerovatno nebi jer me nije odusevila sa nicim posebno
I na kraju kad rezimiras sat vremena uzasno lose zabave, sa upitnom higijenom i polulošom uslugom te izade preko 1000 nekadasnjih kuna (u najboljem slucaju).
Posjetio ovu veceras...
Dogovor lagan, ona piše sama nema agenta. Odmah salje lokaciju koja je ok. Apartman u zgradi odmah u prizemlju do ulaznih vrata zgrade. Više manje kao sa slike, sise prirodne. Kaze 29god, meni djeluje da ima i koju vise, tijelo ok nista posebno. Prica spanjolski, engleski ne kuzi nista. Higijena mi je malo upitna kod nje. Sex nista posebno, stalno kao nesto stenje ali to glumi, pusi sa gumicom iako napise da je bez. 100€ pola sata. Dal bi ponovio pa vjerovatno nebi jer me nije odusevila sa nicim posebno
Jos proljetos sam joj dao takvu recenzijuIzbjegavajte Sorayu, uopce joj se ne da raditi. Slazem se s Puhom. Prestanimo to placati pa nam mozda posalju nesto vrijedno i zeljno pruzanja placene usluge
Ja bio, je stvarna je i riba je bomba... radi tu povremeno svakih par mjeseci znam je dugo...Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Uspio netko stupiti u kontakt? Hvala
Ne javlja se nikome ta riba![]()
😍Tea😍
Opuštajuće masaže cijelog tijela u diskretnom, urednom prostoru. Isključivo masaže! Dogovor: WhatsApp 😊😊www.oglasnik.hr
Jeste bili ikad kod Tee na masazi?
Znam da je imala vec oglas.
Prima keš? Da nije neka zajebancija s bonovima i plaćanjem unaprijed pitaj Boga kome?Bio danas kod Nicole, cura sa slika vrlo simpatična. Tijelo utegnuto velika guzica i cice. Potrudila se da me zadovolji tako da je iskustvo pozitivno. Za razliku od većine cura nudi pravi gfe sa ljubljenjem. Preporuka
Steta, dobro izgledaNe javlja se nikome ta riba
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |