TheManWhoSoldTheWOrld
Active member
Malo jaca, a na slikama je slim instagram model...koji su to prevaranti...ccccTo vam je druga malo jaca mlada, cisto da znate izbjegavat. Ko da prvi put kitu u zivotu vidi, pokupio se i otisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo jaca, a na slikama je slim instagram model...koji su to prevaranti...ccccTo vam je druga malo jaca mlada, cisto da znate izbjegavat. Ko da prvi put kitu u zivotu vidi, pokupio se i otisao
Netko ima kakvu informaciju?
Pretraga nije dala rezultata (forum i reverse image search):
Nata(ly)
Lary
Obije imaju pristojnu cijenu i (meni) seksi izgled.
Jednom sam bio sa columbijkom ali za razliku od ovih je bila avion.jedno od najgorih iskustva toliko mi se zgadilo sve da sam columbijke prekrizio za vazda.Netko ima kakvu informaciju?
Pretraga nije dala rezultata (forum i reverse image search):
Nata(ly)
Lary
Obije imaju pristojnu cijenu i (meni) seksi izgled.
Kolumbijke izbjegavam u širokom luku, jednom naletio na krmaču u Poreču a na slikama bila prva liga, nakon mečkanja na vratima budala ipak uđem unutra, sva sreća nezna hrvatski šta sam joj sve govorio dok sam je guzioJednom sam bio sa columbijkom ali za razliku od ovih je bila avion.jedno od najgorih iskustva toliko mi se zgadilo sve da sam columbijke prekrizio za vazda.
Znam je onako iz viđenja, govorili su da se voli jebat okolo a sad dal je bila za pare nebi znaEto u večeri za 5 Zdenka...
Ma jel ona prije nekih 12-15g nudila neke usluge?
Mislim da smo se našli 2x blizu Kanfanara pa u šumu...
Aj stari jebači jel to stvarno ona???
Mislim da imala Opel Astru,crnu..
Danas gledamo reprizu da ju vidimoZnam je onako iz viđenja, govorili su da se voli jebat okolo a sad dal je bila za pare nebi zna
Sta martina jos kao radi? To oglasa ima milion a ne javlja se nikomeJa pokusavam dobiti termin za martinu ali nikako se poklopiti s njom...ima koja sa ege da vrijedi i da je provjereno?
Radi ali povremeno zato je i usluga super, tebe zna pa nemoj pokušavati nije fer...Sta martina jos kao radi? To oglasa ima milion a ne javlja se nikome
Odlicno izgleda zenska, koliko ima god??? Iz Zminja je?Broj od zdenke?
A na kpjoj su lokaciji? Centar negdje ili?Kakva prevara od agencije ....
Danas htio posjetiti ovu curu
A zapravo me dočekala ova ali kratko ošišana i gola neuredna ....tako da sam se okrenuo i otišao.....poslije mi šalje poruku da je morala van poslati novce mami i da je to kolegica .....hehe
Isto tako i ovaj oglas je zapravo ona...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|