ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ajd sad nemojte naglit s Zdenkom

Ja sam pitao stare jebače koji u tom poslu preko 10g a ne da sad ona ide ako je išla prije 12-15g...

Možda je tad bila u krizi,samohrana majka pa eto dodatna zarada joj bila ko i večini domaćih tad
Ni bilo tad ege,zege i kojih drugih gluposti...
 
Bio kod


Malo je skuplja pa sam uspio samo pola sata, cura je jako lijepa, bas ono gf experience cura s koledza, ne da puno toga po sebi, ne voli lizanje, cista je, mirisljava, pusi s kapicom negdje do pola pa ga malo lize, mazi jaja, tijelo izvrsno. Matirala me u trecoj pozi. Zna 4-5 jezika pa mozete nesto i pricati s njom i na engleskom. Mislim da bi za sat bila odlicno iskustvo, ali 250 je meni too much kad znam da ima i za manje.
Zamagljeno joj je lice ali mislim da je to zato jer se nece dugo zadrzati u ovom poslu. Mogla bi se sigurno progurati negdje s takvim stasom pod ruku nekom menadzercicu ili tatinom sinu.
Aktivna, rasplesana, nasmijana i simpatična. Seks 8/10, ostalo desetka, mislim da se prica direktno s njom i brzo je odgovarala. Krevet los, nema klime ali vise nije vruce pa nije problem.
Lokacija prvomajska.

U stanu je sa Ane, ali nju nisam vidio. Koliko sam shvatio po komentarima na forumu Ane je nesto deblja nego na slikama.
 
Kakva prevara od agencije ....
Danas htio posjetiti ovu curu
A zapravo me dočekala ova ali kratko ošišana i gola neuredna ....tako da sam se okrenuo i otišao.....poslije mi šalje poruku da je morala van poslati novce mami i da je to kolegica .....hehe
Isto tako i ovaj oglas je zapravo ona...
A na kpjoj su lokaciji? Centar negdje ili?
 
Veruda krležina ulica....ona sama u stanu
Bio sam i znaci meni je zenska top. Pusi ga fenomenalno,akcija joj je bomba,zgodna,utegnuta,brutalne sise i tetovaze, bas je jebozovna 100 na sat. Bila je bez sminke ali meni je to cak i bolje,eto nemam rijeci iskreno. Nakon dugo vremena nesto korektno u puli 😄 u stanu je sa nekom zenskom ali je nisam vidia jer se sakrila ali ko je jebe haha jedan veliki plus joj je sto prica engleski,ne jako dobro ali dovoljno da se moze popricati i sporazumiti s njom i naravno dogovoriti sto zelis
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh