Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam je onako iz viđenja, govorili su da se voli jebat okolo a sad dal je bila za pare nebi znaEto u večeri za 5 Zdenka...
Ma jel ona prije nekih 12-15g nudila neke usluge?
Mislim da smo se našli 2x blizu Kanfanara pa u šumu...
Aj stari jebači jel to stvarno ona???
Mislim da imala Opel Astru,crnu..
Danas gledamo reprizu da ju vidimoZnam je onako iz viđenja, govorili su da se voli jebat okolo a sad dal je bila za pare nebi zna
Sta martina jos kao radi? To oglasa ima milion a ne javlja se nikomeJa pokusavam dobiti termin za martinu ali nikako se poklopiti s njom...ima koja sa ege da vrijedi i da je provjereno?
Radi ali povremeno zato je i usluga super, tebe zna pa nemoj pokušavati nije fer...Sta martina jos kao radi? To oglasa ima milion a ne javlja se nikome
Odlicno izgleda zenska, koliko ima god??? Iz Zminja je?Broj od zdenke?
A na kpjoj su lokaciji? Centar negdje ili?Kakva prevara od agencije ....
Danas htio posjetiti ovu curu
A zapravo me dočekala ova ali kratko ošišana i gola neuredna ....tako da sam se okrenuo i otišao.....poslije mi šalje poruku da je morala van poslati novce mami i da je to kolegica .....hehe
Isto tako i ovaj oglas je zapravo ona...
Veruda krležina ulica....ona sama u stanuA na kpjoj su lokaciji? Centar negdje ili?
Bio sam i znaci meni je zenska top. Pusi ga fenomenalno,akcija joj je bomba,zgodna,utegnuta,brutalne sise i tetovaze, bas je jebozovna 100 na sat. Bila je bez sminke ali meni je to cak i bolje,eto nemam rijeci iskreno. Nakon dugo vremena nesto korektno u puliVeruda krležina ulica....ona sama u stanu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|