Nitkobitan
Active member
Je bio neko kod ove možda dali se isplati ič
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno izgleda zenska, koliko ima god??? Iz Zminja je?Broj od zdenke?
A na kpjoj su lokaciji? Centar negdje ili?Kakva prevara od agencije ....
Danas htio posjetiti ovu curu
A zapravo me dočekala ova ali kratko ošišana i gola neuredna ....tako da sam se okrenuo i otišao.....poslije mi šalje poruku da je morala van poslati novce mami i da je to kolegica .....hehe
Isto tako i ovaj oglas je zapravo ona...
Veruda krležina ulica....ona sama u stanuA na kpjoj su lokaciji? Centar negdje ili?
Bio sam i znaci meni je zenska top. Pusi ga fenomenalno,akcija joj je bomba,zgodna,utegnuta,brutalne sise i tetovaze, bas je jebozovna 100 na sat. Bila je bez sminke ali meni je to cak i bolje,eto nemam rijeci iskreno. Nakon dugo vremena nesto korektno u puli u stanu je sa nekom zenskom ali je nisam vidia jer se sakrila ali ko je jebe haha jedan veliki plus joj je sto prica engleski,ne jako dobro ali dovoljno da se moze popricati i sporazumiti s njom i naravno dogovoriti sto zelisVeruda krležina ulica....ona sama u stanu
To govoris za vivi?Bio sam i znaci meni je zenska top. Pusi ga fenomenalno,akcija joj je bomba,zgodna,utegnuta,brutalne sise i tetovaze, bas je jebozovna 100 na sat. Bila je bez sminke ali meni je to cak i bolje,eto nemam rijeci iskreno. Nakon dugo vremena nesto korektno u puli u stanu je sa nekom zenskom ali je nisam vidia jer se sakrila ali ko je jebe haha jedan veliki plus joj je sto prica engleski,ne jako dobro ali dovoljno da se moze popricati i sporazumiti s njom i naravno dogovoriti sto zelis
Da da za njuTo govoris za vivi?
Bio sam i znaci meni je zenska top. Pusi ga fenomenalno,akcija joj je bomba,zgodna,utegnuta,brutalne sise i tetovaze, bas je jebozovna 100 na sat. Bila je bez sminke ali meni je to cak i bolje,eto nemam rijeci iskreno. Nakon dugo vremena nesto korektno u puli u stanu je sa nekom zenskom ali je nisam vidia jer se sakrila ali ko je jebe haha jedan veliki plus joj je sto prica engleski,ne jako dobro ali dovoljno da se moze popricati i sporazumiti s njom i naravno dogovoriti sto zelis
Tel: 064/677-677
|
|
|