ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Takve treba malo zjb tražiš termin i ne javis se vise. Odjeb.
Apsolutno se slažem. Ne kontam kako ne kuže da ne plačaš rupu nego doživljaj. Ona mora samo odglumiti i to je to,niš posebno, ionako pola žena glumi nešto stalno. I jasno mi je ako si neuredan da ima problema,ali ako si ok, glej, daješ uslugu ,ili pak odjebi i idi prodavati maglu negdje drugdje. I kad naleti nadrkani lik, za 200 eura ce je natamburati pa će joj biti dobro.

Posjetio ovu večeras... Nije ta sa slike ali posalje video njezin i sliku. Cura 22god, napumpane usne, silikoni, lijepa linija vitka, tijelo utegnuto full. Docekala me u stiklama i haljini. Uska pica, dobro se nabij i puši. Jedini minus je da nezna engleski, inace akcija je bila super jer me bas pali takva cura. Stan uredan, lokacija Istarska.....200€/ sat
Imad mozda jos uvijek njezin kontakt?

Tribali bi njin svi placat na kraju a ne na početku pa bi se drugačije ponašale
Mada ima san par puti iskustva di nisu iskale solde na početku i usluga je bila naravno kako spada.
Tako je kod Martine, najpostenija🙏🏼
Sjecam se i dvije sestre brazilke, crnka i plava, isto nije bila neka priša za novce.
trenutna ponuda je bolje ga izdrkati

Ljudi, pomagajte.. Na terenu sa u okolici Labina, da li ima tu nešto za ispraznit jaja? Neka preporuka ili nešto?? Hvala unaprijed..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh