Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stava sam da mi je draze domacu , i da je skuplje , ali da valja , nego da ti otvori nadrkana brazilka sa kojom se NISI ni dogovarao i pisao , i jos bude ispod nivoa , a ova samo 50e skupljeBlage veze nemam,30min 150e / 1h 200e, manje vise radi sve. Cekam da odgovori za neke stvari i za sliku
E to se slazem,samo cekam da gospodicna odgovori pa cu odluciti haha a sa jednom brazilkom sam dogovorio pusenje 30min za neku smjesnu cifru,mislim da cu kasnije do nje pa javim dojmoveStava sam da mi je draze domacu , i da je skuplje , ali da valja , nego da ti otvori nadrkana brazilka sa kojom se NISI ni dogovarao i pisao , i jos bude ispod nivoa , a ova samo 50e skuplje
Bome dobro izgleda ako su prave slike
Nema ni viber ni whattsap na tom broju možda na poziv samo odgovaraDali je kome odgovorila "Melisa" ?
Meni nijeDali je kome odgovorila "Melisa" ?
Meni je odgovorila nije u puli i dogovara termine unaprijed kad popuni gotovo.drugi tjedan je valjda u puliMeni nije
Ke Slovenka...di je?A kod one Slovenke koja na điru po Istri bio tko?
Navodno je u fazani, nisam bioA kod one Slovenke koja na điru po Istri bio tko?
To i mene zanima kad nezeli poslat svoju slikuA kod one Slovenke koja na điru po Istri bio tko?
Dali je kome odgovorila "Melisa" ?
Bio upravo....bolesno dobro , ne idem vise na EGE nikad hahaMeni je odgovorila nije u puli i dogovara termine unaprijed kad popuni gotovo.drugi tjedan je valjda u puli
Neki kontakt te Slovenke?Navodno je u fazani, nisam bio
Može broj od te Amande?Slovenka Amanda.. 40+te,nabrijana na sex. Pusi bez, uzme dildo pa se nabija,moze i u guzu ako hoces.. Osrednje iskustvo, pokusaj stvaranja atmosfere malo dize ocjenu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|