Pa lipo san napisa od sutra da je aktivna, sutra ce bit aktivan wapMeni pise da nema wapp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa lipo san napisa od sutra da je aktivna, sutra ce bit aktivan wapMeni pise da nema wapp
Koliko godina ima Melissa? Koliko zelembaca udara?Evo ekipa sutra dolazi jedna domaća poznata nekima......Melissa, od sutra je aktivna u puli par dana. 0919802524
Odgova na what poruke
Ima tko neke slike da vidimo jel valja šta?25god mislim 200 sat, na pola mislim da ne radi
Da nije to ona ssta je radila samo ppo UmaguIma tko neke slike da vidimo jel valja šta?
Da nije to ona ssta je radila samo ppo Umagu
[/QUOT ma to je ta da...što dolazila u Umag
Stava sam da mi je draze domacu , i da je skuplje , ali da valja , nego da ti otvori nadrkana brazilka sa kojom se NISI ni dogovarao i pisao , i jos bude ispod nivoa , a ova samo 50e skupljeBlage veze nemam,30min 150e / 1h 200e, manje vise radi sve. Cekam da odgovori za neke stvari i za sliku
E to se slazem,samo cekam da gospodicna odgovori pa cu odluciti haha a sa jednom brazilkom sam dogovorio pusenje 30min za neku smjesnu cifru,mislim da cu kasnije do nje pa javim dojmoveStava sam da mi je draze domacu , i da je skuplje , ali da valja , nego da ti otvori nadrkana brazilka sa kojom se NISI ni dogovarao i pisao , i jos bude ispod nivoa , a ova samo 50e skuplje
Bome dobro izgleda ako su prave slike
Tel: 064/677-677
|
|
|
|