Happy end sa ili bez masaže 👿💦
Pozdrav, radi se u Puli. Moj diskretan prostor u centru Pule. Radim i masaže klasične. Ja sam odavdje i ovdje živim i…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PozzAko te zanima imam ja broj od jedne slovenke šta dolazi u istru malo starija ali dobra.
Cura je korektna i dobra , malo je deblja, ali usluga je ok, uglavnom nije prevaraJe bio možda nekoHappy end sa ili bez masaže 👿💦
Pozdrav, radi se u Puli. Moj diskretan prostor u centru Pule. Radim i masaže klasične. Ja sam odavdje i ovdje živim i…www.oglasnik.hr
Tako je bez bonova, plačaš na kraju gotovinom, možeš s masažom možeš i bez kako se dogovorite, cura se trudi i ok jeBez bonova?
Može opis
Hvala
Proć polikliniku CroatiaHvala!
Može još koji je kvart radi diskrecije
To je MartinaCura je korektna i dobra , malo je deblja, ali usluga je ok, uglavnom nije prevara
Koliko 1h?Ja isto u cetvrtak, hvala kolegi na recenziji. Vrhunska je higijena, sve ostalo ok, sloppy blowjob, nisam uspio drugi put pa jos smo se i salili oko svega cija je krivnja. Uglavnom preporuka jedina trenutno
200€Koliko 1h?
Dobar bj?
Da, cura radi full gfe kao da si sa curom. Jos veceras je tuDobar bj?
Tel: 064/677-677
|
|
|