ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Vezano uz fake oglase ruskinja/ukrainki - čim vidite da je cijena 250 EUR, a u opisu oglasa ništa ne piše, to je 99% fake. E sad, iako ti vrata ne otvori cura sa slike, ponekad se desi da ta cura stvarno bude zgodna mačka koja nudi dobru uslugu. Zato bi i trebao služiti ovaj forum - da se iskustva podjele i razmijene.

Iz moje perspektive, najgora stvar kod tih fake oglasa je to što na kraju ne skužiš kada stvarno dođe neka zgodna cura sa realnim slikama, jer ne pronađeš njen oglas u moru fakeova. Ali tu smo di jesmo. Kao što sam već napisao, Sveta je stvarna i njene su slike realne, a usluga sasvim OK.

Moja iskustva sa Ruskinjama i ukrajinkama su vecinom pozitivna, veća higijena, sve pricaju engleski....par cura se čak ljubilo....malo jesu skuplje ali po meni kvalitetnije ako naletis na pravu....

Haiku dana:
...benti miša, navala sa istoka u Puli. Pukle cijene 180/250 ... ma "baby" muoja, nismo mi Dubai... ništa, štedit novac i čekati novi val brazilianki u nadi da i one ne podemone... jedino pozitivno je samo da sve manje njih pita fucking selfie, valjda prevladao razum ekonomije

A i cudno je sta se tice te famozne sonje da je stalno na vezi... odnosno cim napises poruku znaci da nema nikog kod nje 🤣...
Kaze da je 10 dana tu
Da.. tocno to i kao nije ona Dragana a ista osoba na slikama (tko je bio prosle godine s Draganom zna o cemu pricam), sad premjestila oglas u Rijeku.
Pa to placanje, izmotavanja…
Kaze jos 8 dana, tek sutra navecer slobodni termini,
Ako tko ode tj uplati neka javi
Hvala svima

Se sjeća netko Anice sa monte zara? Ja sam bio davnih dana kod nje....dal jos uvjek dolazi???...znam da je bila tamo cak sa mužem
Dolazi povremeno u grad vevinom zimi.ali se javlja samo starim klijentima i stavi oglas na ljubavni za podebljat. Zadnje je bilamproje jove godine, zrebala je doc za uskrs ali nakraju nije dosla.ima i profil na fejsu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh