ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije


Posjetio ovu večeras... Nije ta sa slike ali posalje video njezin i sliku. Cura 22god, napumpane usne, silikoni, lijepa linija vitka, tijelo utegnuto full. Docekala me u stiklama i haljini. Uska pica, dobro se nabij i puši. Jedini minus je da nezna engleski, inace akcija je bila super jer me bas pali takva cura. Stan uredan, lokacija Istarska.....200€/ sat
Imaš sliku/video ili je bilo jednokratno preko wapp-a?
 

Bio kod ove prije.

To je riba sa slike naravno bez sminke izgleda dosta drukcije u licu, ovaj put sam memorizirao svaku tatovazu🤣 i garantiram da je ona cak mi ih je obijasnila.

Cini mi se uzivo da je mrvicu deblja , ali meni osobno ful jebozovna.
Pusi bez kondoma, ne ljubi se al ja to ne volim sa kurvama, cista je, ima lijep stan sa klimom(na rivi ali jako tesko za pronac kad se uđe na glavni ulaz cijeli labirint, ali posalju video detaljno kako pronaci, bez toga nema šanse pronac).
Dobro se jebe, pocela je akciju s tim da mi je pocela ljubit bradavice, pa stomak i onda mi ga je pocela sa sisama gladit, pa blowjob (odlican) , pa dobar seks.

150 Eura sat vremena.

Nije neka ful pricljiva ali ako pocneš s njom spikat onda prica s tobom. Snalazi se sa eng.

A da kao minus (estetski), ima oziljak ispod stomaka nebi znao dal je rodila ili nesto drugo ali nije ruzan pa mi nije smetao.

Uglavnom,meni je bilo dobro , pa svakako preporučam.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh