ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pod imenom Pamela je Instagram i Only fans model Leise Bach.
Dopisivao sam se sa njom kada je bila u Zadru i shvatio sam prevaru je joj rekao da tnamčiji slike koristi.
Priznala je.
A u k...hvala, bas sam pogledao i da, to je ta, pravi slatkiš...dakle ni kolega koji je recenzirao prije mene nije bio s dotičnom sa slika već sa onom Kim..

poz ekipa, danas je kod mene bila ova mađarica! Engleski zna al nije joj jaca strana, izgled vidite svi da je malo punija....
a sve ostalo znaci duplo bolje ma i vise od duplo nego mrtve brazilke! 130€ s pusenjem bez ( i da naglasim za pusenje - deff jedno od najboljih u zadnjih par mj )

Ps. Jos mi je rekla neki su je decki jucer zvali na grupnjak i dosla je i onda je otjerali i vrijedjali, govorili da je debela krava i jos nekih gadosti.... bas ste debili , vidi se na slikama kakva je . Ako ti se svidja uzmi ako ne vozi dalje ! Sutra ode nazad tkd ako ko stigne vjerujete necete se pokajat! Ne koristi lubrikante, mala je fckng nimpho i kako kaze napaljena stalno

Dogovorio bio sa Angelinom (maknuli oglas, bio oglas u Puli). Dočekala me druga i otišao sam.

Nakon toga sam se dogovorio

Zgodna mačka, mlada, skinny fit, takve volim. Nakon predigre sam trajao možda 2 minute i pras (nikad tako brzo nisam). Raspričali se, na kraju udarao još kratko-desetak min u misionarki ali kao inače nisam uspio drugi put.
Je to ista cura sa oglasa?
Pričalo se pred tjedan dana da ide za Brazil a sada odjednom opet u Puli..
I je li tražila selfie da pošalješ?

Dogovorio bio sa Angelinom (maknuli oglas, bio oglas u Puli). Dočekala me druga i otišao sam.

Nakon toga sam se dogovorio

Zgodna mačka, mlada, skinny fit, takve volim. Nakon predigre sam trajao možda 2 minute i pras (nikad tako brzo nisam). Raspričali se, na kraju udarao još kratko-desetak min u misionarki ali kao inače nisam uspio drugi put.

Je to ista cura sa oglasa?
Pričalo se pred tjedan dana da ide za Brazil a sada odjednom opet u Puli..
I je li tražila selfie da pošalješ?
Da, cura sa oglasa je. Bit ce tu do nedjelje. Nije me tražila selfie, moguće da me imaju u nekoj njihovoj evidenciji pa sam im dobro znan 😆

legla mi neka lovica pa bi danas malo išao,ima li šta zgodno u Puli? zadnja dva puta kad sam išao odustao sam nakon što mi je nekoliko tenkova otvorilo vrata .. ajde kolege .... napisao sam ja više recenzija i opet ću !!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh