ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dali netko ima neki INFO tko se krije iza svih tih fake oglasa za (uglavnom) ruskinje/ukrainke? Jel netko bio/probao u zadnje vrijeme?

Jbt lijepo pitam ako je skinula koju kilu,buduci da znam kako je radit sezone,i sam sam privatnik i sezona mi je vrh...i ja sam skinuo par kila,a oni me napdaju ☹️

Nije lako ni k bit. Pitam se kako se dotični gospodin ponaša kad dođe na druženje? 🤔Jel ti smatraš da ako osoba koja ti pruža uslugu pražnjenja, ona nije osoba, več kako ju neko negdje nazvao "fukara". Uz takve kao ti, dobro da i ima pojedinih još uvijek poput Martine. Da nisu sve zatvorile obrt jer zbog ovakvih kretena, mangupa, luzera, glupih ljudi one i dalje rade. Ti smatraš da su normalni ljudi samo mršavi ljudi il daj objasni što ti smeta kila više? I da se udebljala sto kg, osobu čini karakter i pristup ljudima, a ne njene kile. Nemoraš mi pisat, nem jebal, jer Martinu vidio jednom. Ne odgovaram samo zbog nje, već zbog svih drugih
Sigurno si debel i kitu si nisi vidio godinama,pa se hvatas tu za moje rijeci

Sa kristalno san bio na kontaktu.. kažeš ne isplati se otići..
Možda se i isplati, ako je došla koja nova pa da je ok, ja sam zadnji put bio u 7.mj, okrenuo se i u škofije, taman su zatvarale ali nisu ni tamo bile nešto posebno, te na kraju do fenixa, tamo je bila samo gazdarica, ali ne radi komplet, pa sam uzeo masažu s ručnim završetkom (makar sam ja protiv da se na to troše pare)

• Like
reagiranja: WTF

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh