mali crni vrag
Member
Idem upravo do Pule , da li je mozda neko bio kod ovih sadasnjih na ege da je provereno dobra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kim, Taina, Roxana ako su jos tu..Idem upravo do Pule , da li je mozda neko bio kod ovih sadasnjih na ege da je provereno dobra
U kojem salonu?Jel netko bio u ankaranu u salonu?
Samo crystal radi, drugi je zatvoren. U 7 mj.u crystalu bila samo gazdarica i još jedna, ne znaš koja je gora, odmak okret i put pod noge.. nekad se tu znala nać koja dobra ukrajinka..U kojem salonu?
Ima li koja provjerena u Umagu ili Novigradu?
Sa kristalno san bio na kontaktu.. kažeš ne isplati se otići..Samo crystal radi, drugi je zatvoren. U 7 mj.u crystalu bila samo gazdarica i još jedna, ne znaš koja je gora, odmak okret i put pod noge.. nekad se tu znala nać koja dobra ukrajinka..
Možda se i isplati, ako je došla koja nova pa da je ok, ja sam zadnji put bio u 7.mj, okrenuo se i u škofije, taman su zatvarale ali nisu ni tamo bile nešto posebno, te na kraju do fenixa, tamo je bila samo gazdarica, ali ne radi komplet, pa sam uzeo masažu s ručnim završetkom (makar sam ja protiv da se na to troše pare)Sa kristalno san bio na kontaktu.. kažeš ne isplati se otići..
rekle su da je na dopustu, a sad ako se vratila, nemam pojma..Znaci mala crna UKR vise nije tamo?
Moze broj od aniceBroj od martine ili alice?
Molim broj od anice ili neke druge iz pule poreca ili blize okolice hvalaMoze broj od anice
Bio Kodbgazdarice.. I kod tine.. vid is kako smoke svi razliciti.. meni gazdarica vies pasala ha volim masazu.. I ona bas jebeno dobro masira. I Jo's mi na kraju hand j. Maker Sam I sa tinom bio toop.. jako dobro iskistva. A vidiš ni kid cece u skof. Nissan bio .. I one idu do kraja?Možda se i isplati, ako je došla koja nova pa da je ok, ja sam zadnji put bio u 7.mj, okrenuo se i u škofije, taman su zatvarale ali nisu ni tamo bile nešto posebno, te na kraju do fenixa, tamo je bila samo gazdarica, ali ne radi komplet, pa sam uzeo masažu s ručnim završetkom (makar sam ja protiv da se na to troše pare)
Google translate?Bio Kodbgazdarice.. I kod tine.. vid is kako smoke svi razliciti.. meni gazdarica vies pasala ha volim masazu.. I ona bas jebeno dobro masira. I Jo's mi na kraju hand j. Maker Sam I sa tinom bio toop.. jako dobro iskistva. A vidiš ni kid cece u skof. Nissan bio .. I one idu do kraja?
Ma il marica il promili, ovako loše ni Google ne prevađaGoogle translate?
Poslao sam joj poruku na Watsapp u ponedjeljak, čekam odgovor i dogovor.je dogovorio tko sta sa Martinom? Se vratila?
Nećeš ga dobiti. Pričam iz iskustvaPoslao sam joj poruku na Watsapp u ponedjeljak, čekam odgovor i dogovor.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|