ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme jack
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ili se dogovoriš tokom dana za sutra ili odmah ujutro pošalješ dal je slobodna odmah pa prije posla, jer nakon je pre kasno i šta ja znam, bolje nekakva pauza da joj je; spavanje, dorucak, trening, tuširanje pa dođeš ti fino. Bude mi lakše mentalno nego kasnije u danu nakon njenog cijelog dana 'rada'...
Vidim upucen si, moze onda taj broj na koji stavlja storyje? Hvala

Na plavom neka zenska u rovinju , plavusa , kaze 400 e sat vremena , 200 e pol sata , izgleda brutalno , bez bonova i pizdarija , al sestro 400 e za sat vremena , pa nije ti zlatna pizda jebemu misa

Da da , pa jel isao neko , mislim ne znam sta mora radit i kako izgledat za te pare
Lani u Rijeci vidim ujutro u kafiću na Korzu odličan komad koji pije kavu i radi selfie…i isti dan vidim oglas na Plavom..i bubne mi sličnu cifru(2000/3000kn)…uglavnom,ostala je zbunjena kad sam je pitao je li ona ujutro pila kavu kod fontane..:)..drugi dan je vidio na Korzu u biciklističkim hlačicama i topiću…i po mom mišljenju ne vrijedi ni pola od toga…
Čuo se s njom..Srpkinja..kaze da je iz Bg i da voli kad je muskarac mazi..:)…ali da se njoj plati..:):)

Pozdrav ekipa dali ima neko za preporučit neku provjeru u iz Istre da je preko 40g bio bi zahvalan ovo sve neke lopuže traže bonove

Brazilska Barbie je još nekoliko dana u gradu pa ako neko želi provjereno uživati neka joj se slobodno javi... da ne pišem opet o njoj imate moj komentar na njenom profilu... eto toliko od mene i ko voli nek uživa

Bio jučer kod cure kaže nova tek stigla prvi put u Hrvatskoj .
Mogu reć da je cura super od dogovora do usluge. Pruža super gfe uslugu i surađuje dosta sve je bilo super.
Izgled 10/10
Usluga 10/10
Soba 7/10

Pozdrav kolege, je li bio tko nedavno kod Martine? Neki dan sam joj poslao poruku na whatsapp i još čekam odgovor. Nakon nje pokušao kontaktirati Draganu sa ege. Uputio tri poziva, telefon isključen. Pošaljem nakon toga sms i opet nema odgovora.
Je li netko kontaktirao ove sa ege kojima u profilu piše da govore talijanski i razgovarao sa njima na talijanskom ? Jer ja ne baratam engleskim dovoljno dobro. Ako cura ima hrvatski broj mobitela, znači li to
da će se ona osobno javiti? Hvala na odgovorima.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh