Može broj?Sorry ako si takav utisak dobio, klijent pre je bio malo neprijatan pa sam bila nervozna. A za masažu ne bih se složila obzirom da imam sertifikat za masažu. Što se tiče oral bez kondoma uslov je da si čist i uredan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može broj?Sorry ako si takav utisak dobio, klijent pre je bio malo neprijatan pa sam bila nervozna. A za masažu ne bih se složila obzirom da imam sertifikat za masažu. Što se tiče oral bez kondoma uslov je da si čist i uredan
pa onda pošalješ čovjeka pod tuš a ne uskratiš uslugu radi togaSorry ako si takav utisak dobio, klijent pre je bio malo neprijatan pa sam bila nervozna. A za masažu ne bih se složila obzirom da imam sertifikat za masažu. Što se tiče oral bez kondoma uslov je da si čist i uredan
da mi dođe ko a bauštele ja bi ga poslo na generalno kupanje pa nek broji vrijemeValjda dodjes cist i uredan,neka isnovna kultura,ne dodjes kao sa baustele
Moze broj,hvalaHeloo..
Sutra je nova cura u puli..
27god.
174/65..
Ostalo na pp, broj od sutra na pp.
Moze broj,hvalaHeloo..
Sutra je nova cura u puli..
27god.
174/65..
Ostalo na pp, broj od sutra na pp.
Glupo je da čovjek ispašta zbog onog prije njega, ako nisi bila raspoložena mogla si odgoditSorry ako si takav utisak dobio, klijent pre je bio malo neprijatan pa sam bila nervozna. A za masažu ne bih se složila obzirom da imam sertifikat za masažu. Što se tiče oral bez kondoma uslov je da si čist i uredan
BonašicaIskusna Nina
Željna dobrog druženja i zabave, bivša stjuardesa, vitka, iskusna i vruća za mlade i starije muškarce a i žene. 25…www.oglasnik.hr
Jel bio netko kod ove,trži bon ili prava?
Stavila je mail da joj se javimo, ali se ne javljaGospodo! Imate u Puli zgodnu, mladu, lijepu i stvarnu curu sa kojom mozete uzivati i druziti se bez ikakvih problema i komplikacija. Broj imate a lipo vam je i sama objasnila u cemu je bio nesporazum. Javite joj se na forumu imate priliku Frizeraj.jing. Ekipa uzivajte isplati se provjereno!
Jedina razlika je sta je meni oral bio bez... ostalo sve potvdujem!!!Mrtvo puhalo, oral preko kondoma 2/10, masaza 0/10, sex 3/10,negleda u minut al te se zeli rjesiti, uglavnom nije za preporuku
Može broj od te cure u p.p.Gospodo! Imate u Puli zgodnu, mladu, lijepu i stvarnu curu sa kojom mozete uzivati i druziti se bez ikakvih problema i komplikacija. Broj imate a lipo vam je i sama objasnila u cemu je bio nesporazum. Javite joj se na forumu imate priliku Frizeraj.jing. Ekipa uzivajte isplati se provjereno!
Može broj od te cure u p.p.
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|