Stvarno neznam i nemam nikakvu preporuku a da znam preporučio biIma koja provjerena za veceras?
Pula i okolica
Hvala vam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno neznam i nemam nikakvu preporuku a da znam preporučio biIma koja provjerena za veceras?
Pula i okolica
Hvala vam
Ne odgovara na mail…. Pazi poruku ako joj odgovaras ti se javi prestrašnoDobro došla nazad
Moze meni broj.hvalaHeloo..
Sutra je nova cura u puli..
27god.
174/65..
Ostalo na pp, broj od sutra na pp.
Da li mi kao musterije mozemo najebati?zajebi,nejdem kod nijedne dok ne stanu racije po puli. nekidan su neke strankinje najebale pišu se adrese i sve javno. vrlo pametno ahaha
u pravilu ne al nezelim opće posla imat s timDa li mi kao musterije mozemo najebati?
Osim neugodnosti prilikom ispitivanja.Pogotovo ako ozenjen.u pravilu ne al nezelim opće posla imat s tim
Ne vjerujem da bi tebe zajebavali ili uopce uvlacili u to, vjerovatno njoj uleti ko musterija pa padneDa li mi kao musterije mozemo najebati?
vlasnici apartmana u kojima odsjedaju,susjedi koji vide da se čeka ispred i sl. prijavljuju vise nego sto se pandurima da šetat k njimaNe vjerujem da bi tebe zajebavali ili uopce uvlacili u to, vjerovatno njoj uleti ko musterija pa padne
još mi je najjači lik u članku,kao prepoznao sam je na toj stranici i prijavio,znaci čovjek očito i sam to prati i gleda al eto odlučio prijavit ,očito nije dobio sto je naumiouvijek kukaju kako treba nekako produziti sezonu, a sada trdim istrijanima ne pasu niti ovi nomadi koji bookriaju kroz cijelu zimu
Pozdrav može brojekipa, evo cisto da znate, lik sta je jucer napisao nova cura u puli par postova gore, provjereno.
cura je simpa ful, lijepa je, ima je svugdje, lijepo lice, ugodno drustvo,zna svoj posao.
nadam se da sam vam barem malo pomogao.
pozdrav svim jebacima
Bio i ja, cura je deblja i nije da se bas trudi vise onako odrađuje, ali ok o gustima se ne raspravlja, pristojna, ne traži bonove i ne gleda u minut….bar je sigurna a ovo sa ESE ko zna šta se krije iza… sve navode istu adresuPozdrav može broj
Mrtvo puhalo, oral preko kondoma 2/10, masaza 0/10, sex 3/10,negleda u minut al te se zeli rjesiti, uglavnom nije za preporukuBio i ja, cura je deblja i nije da se bas trudi vise onako odrađuje, ali ok o gustima se ne raspravlja, pristojna, ne traži bonove i ne gleda u minut….bar je sigurna a ovo sa ESE ko zna šta se krije iza… sve navode istu adresu
Vikend od petka je u PuliPunija plavuša-vrača se u srijedu u Istru
Nemojte me molim vas pitat tko je, šta nudi i kako izgleda jer stari forumaši dobro je znaju a novi neka nazovu i idu, a ne da joj drkaju na telefon ko i svima šta radite.
Imat će najvjerojatnije ako već nema oglas ovdje pa sretno svima
Sorry ako si takav utisak dobio, klijent pre je bio malo neprijatan pa sam bila nervozna. A za masažu ne bih se složila obzirom da imam sertifikat za masažu. Što se tiče oral bez kondoma uslov je da si čist i uredanMrtvo puhalo, oral preko kondoma 2/10, masaza 0/10, sex 3/10,negleda u minut al te se zeli rjesiti, uglavnom nije za preporuku
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|