NapaljenNonStop
New member
daj linkove
Pietra i Violeta ova tamnija su ovdje za istru koliko ja znam,drugo mislim da je spamJel zna netko koja je shema sa ovim curama sa ESE koje su 5 njih na istoj adresi? Inače sam bio ood dvije al Brazilke i koje su bile same na adresi… uvijek pošaljem 5-6 pa koja mi se svidi najviše
I ja mislim da je neki spam… al ne pitku lovu unaprijed i sve daju termin… danas mi 3 napisale Dobrilina 14… ako odem šta nema nikog… ili neko čeka da uzme lovuPietra i Violeta ova tamnija su ovdje za istru koliko ja znam,drugo mislim da je spam
to stoji da.. samo šta nikad ne znaš koja će ti otvorit vrata nekad znaju ti njihovi pimpovi navuc sa svime čak i spuste cjenu samo da dođeš pa te dočeka neš sasvim deseto i pol usluge ne dobiješ. mislim da imaju jednu dvije tu u istri koje vozaju okolo ostalo je samo spamI ja mislim da je neki spam… al ne pitku lovu unaprijed i sve daju termin… danas mi 3 napisale Dobrilina 14… ako odem šta nema nikog… ili neko čeka da uzme lovu![]()
Meni se pietra ni ne javlja..ima samo mail kontakt i nije mi odgovorila josI ja mislim da je neki spam… al ne pitku lovu unaprijed i sve daju termin… danas mi 3 napisale Dobrilina 14… ako odem šta nema nikog… ili neko čeka da uzme lovu![]()
28 nema sigurno,već je jedan takav oglas bio s tim slikama a opis u oglasu je ukrala od žene "profesorice" iz zagreba. Probaj al mislim da je fakeJel zna netko nesto o ovoj.
![]()
Bosanka 28god.
Želiš nešto extra uzbudljivo za blagdane?! MOLIM PROČITATI OGLAS i pisati na Whatsapp za konkretan termin! Masaža,…www.oglasnik.hr
Pita 400 kn na ini28 nema sigurno,već je jedan takav oglas bio s tim slikama a opis u oglasu je ukrala od žene "profesorice" iz zagreba. Probaj al mislim da je fake![]()
Probat cu pa cu stavit tu obavijest da znate jel je fejk ili nijePita 400 kn na ini
izgubit ćeš lovu,al ok sretno!Probat cu pa cu stavit tu obavijest da znate jel je fejk ili nije
Da mozda imas pravoizgubit ćeš lovu,al ok sretno!
valvazorova ulica 10Da mozda imas pravo
Na adresi "blizu INK" (pretpostavljam da svi oglasi za ukrainke/ruskinje vode tamo) je jedna plavuša (njenih slika nema niti na jednom oglasu), cca 170 visine, rekao bi oko 25 godina, malo pre mršava, ali solidan GFE, odlična masaža i very fluent english... sve u svemu, ja sam izašao zadovoljan....Jel zna netko koja je shema sa ovim curama sa ESE koje su 5 njih na istoj adresi? Inače sam bio ood dvije al Brazilke i koje su bile same na adresi… uvijek pošaljem 5-6 pa koja mi se svidi najviše
A kako ti znas adresu ?valvazorova ulica 10
nisam bio, javi kako prođe
hvala!
rekla mi je tako, ali nisam isao zbog bonova, ako netko isproba, hvala na informacijamaA kako ti znas adresu ?
Koliko si platio, 200€ sat?Na adresi "blizu INK" (pretpostavljam da svi oglasi za ukrainke/ruskinje vode tamo) je jedna plavuša (njenih slika nema niti na jednom oglasu), cca 170 visine, rekao bi oko 25 godina, malo pre mršava, ali solidan GFE, odlična masaža i very fluent english... sve u svemu, ja sam izašao zadovoljan....
a šta da isprobavamo? netko je stavio nečije slike, prepisao tekst od ove žene iz zagreba :rekla mi je tako, ali nisam isao zbog bonova, ako netko isproba, hvala na informacijama
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|