doggystylelover88
New member
Da jer uopce nije spominjala mi tarife mi koliko pola sata ni sat nistaMene tražila uplatu pola unaprijed preko skrilla, pitaj ako je plaćanje na ruke pri dolasku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da jer uopce nije spominjala mi tarife mi koliko pola sata ni sat nistaMene tražila uplatu pola unaprijed preko skrilla, pitaj ako je plaćanje na ruke pri dolasku
Svi brojevi koji pocinju sa 09775.....Netko neki info?![]()
Sexy mlada zaigrana brineta čeka tebe
Komukativna, zgodna, mlada brineta (25) nudi razna erotska druženja samo whatsapp:+385977567466www.oglasnik.hr
Ima julia ili camilla isti profilEkipa ima koja provjerena sa trenutne ege ponude Pula?
Potvrđujem Camilla(Julia) je sigurna.Ima julia ili camilla isti prof
Se javila koja?jel ima štogod sjeverni dio istre (umag,buje,buzet,novigrad)? javite se cure ako želite
Zasto kazete sigurna?pa ako nije bonasica sta moze krenut po zlu?neidu valjda tako daleko da vas saceka neki nabildani koji vam prijetim ako ne pljunes lovuIma julia ili camilla isti profil
Kazemo sigurnu da je ona sa slike i ona koja ti otvori vrata a ne neka 10 za koju nisi spreman platit ono sto si bio spreman platit.Zasto kazete sigurna?pa ako nije bonasica sta moze krenut po zlu?neidu valjda tako daleko da vas saceka neki nabildani koji vam prijetim ako ne pljunes lovu
A neznam po ogasima sam vrtio ili cak tu na forumu nisam siguran, ali je cash nije na bon. Za 2-ije znam u puli ista cijena i nije trazila bon. Samo sta nisam išao skupe su u pmDi si ovu iskopao
Znam samo da bon ne traži i da je u puli, evo ti još jedna ovo je strankinja ista im je cijena +39 351 892 0130Imas neki info ili netko?
Sve su preko whatsappa pisale neznam zasto ali niko na sms ne odgovara pa da znateZnam samo da bon ne traži i da je u puli, evo ti još jedna ovo je strankinja ista im je cijena +39 351 892 0130
Mene nije pitala za bonOva trazi bonove prevara
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |