Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RadiGdje je nestala Martina?
Ali ne više u Puli ili?
je u puli je .. malo se udebljala, mislim i zaljubila .. vidio sam je na plaži drži se za ruke sa nekim likomAli ne više u Puli ili?
A jel radi ona jos? Jel postoji di oglas?je u puli je .. malo se udebljala, mislim i zaljubila .. vidio sam je na plaži drži se za ruke sa nekim likom
Ciao moze PP iz istre sam!Pozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Moze i meniCiao moze PP iz istre sam!
Može broj i meni ?Ciao moze PP iz istre sam!
inbox?Pozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|