Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Navodno uzima 100 € (onlyfans "andeobezimena"), no ne znam za koliko vremena. Ima i sestru Mariju (isto ima onlyfans) i brijem ista shema. Često ih vidjam po VerudiPozdrav, da li neko zna da li se ova mala praši za lovu i koliko uzima - https://instagram.com/muti.na.matea?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Meni je na of odgovorila da ne radi susreteNavodno uzima 100 € (onlyfans "andeobezimena"), no ne znam za koliko vremena. Ima i sestru Mariju (isto ima onlyfans) i brijem ista shema. Često ih vidjam po Verudi
Fejk frende di ti živiš he he koja god trazi bon bilo koji je fejk vjeruj u toPozdrav,kazete da Mia je fejk?dogovaramo nesto ali poslala mi je te bonove,iskreno ne namjeravam uplatit ali bi zelio znat ako je to obicna prevara ili ako je ko uspio kresnut?
Pozdrav moze br od neke iz istre novi sam tako da nez nikogDajem razmjenu za Rv.. ako netko ima nesto provjereno iz Rv ili gdjegod zmu Istri osim Pule dajem kontakt za Rovinj.
Molim te, javi se u privatne poruke. HvalaPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|