Poslao mail nije odgovorilahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/pula-centar-167cm-54kg-25god-oglas-4887376............Dali je netko bio, kaze da je masaza 6oo, oral 8oo, sex više, ljudi zadovoljni daju više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslao mail nije odgovorilahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/pula-centar-167cm-54kg-25god-oglas-4887376............Dali je netko bio, kaze da je masaza 6oo, oral 8oo, sex više, ljudi zadovoljni daju više
Ko je Martina hahaMartina ima novi broj o91 5185457
Pozdrav, moze kontakt whatsapp ili viber. HvalaPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Moze takoder nwki kontakt?Pozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
A možda i nije fejk jer se i prije oglašavala kao ali nitko nije uspio dogovorit tako da gubljenje vremena, odes na EGE kad ima neka i dogovoriš u pol sata max i tjt a cijena im je ista.Sta i ova druga koja ne trazi bonove je fejk?
Moras kao i ovi na EGE zaposlit asistenta koji vodi pregovore pa ti samo javi kad dolazi klijent i na kolikoA vas ću svih zaposlit ko asistente da se javljate na pozive i odgovarate na poruke, klonirat ću se još dva puta pa će netko možda i uspjet dobit termin i doc na red s Foruma
Moze broj od daisySrdjan, evo ovako. Daisy ti je uvijek tu na raspolaganju,. blondi ti dođe tu i tamo.
Kažu da je bila u Fažani jedna s masažom i hapy endom.
Koja je ta i šta...pojma nemam, ali je valjda negdje.
I meni u privatni,hvala ako mozeMoze broj od daisy
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|