Pozz zainteresiran sam može br u p.pMolim te, javi se u privatne poruke. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz zainteresiran sam može br u p.pMolim te, javi se u privatne poruke. Hvala
Mozes li mi poslat poruju jer ja tebi nemogu hvalaPozdrav, evo jedna normalna prilika za normalne ljude
zainteresirani isključivo za Petak ako netko želi može mi se javiti ovdje u inbox.Prilažem sliku i mogu poslat još eventualno jednu ili dvije. samo oni koji bi stvarno i sigurno dosli, bez ispitivanja ovdje po komentarima i slično jer tu neću ništa pisati, ako vam ne odgovara jednostavno potražite dalje ili nazovite strankinju, nema potrebe vrijeđati i slično, ne tražim bonove i slično. centar Pule, moj iznajmljen novi lux. diskretan app.
pozz
Javi se meni...hvalaMozes li mi poslat poruju jer ja tebi nemogu hvala
Jel ju je tko uspio dobiti na mail? Ja poslo al ne odgovara
Jel ju je tko uspio dobiti na mail? Ja poslo al ne odgovara
Ova cura nek se javi na pinopinovic@yahoo.com.hrPogledajte prilog 3062evo ako vas zanima, centar Pule, 25god ima al nije jeftina, vrijedi, pozz
Mislim da nije nitko s njom uspio dogovorit, uvijek nešto iskrsnePula
Normalna i uredna mlada cura, 26god. Prostor je moj i moderan. Ako u nešto sumnjate najbolje se nemojte niti javit da…www.oglasnik.hr
Jel bio tko? Kakva su iskustva?
Znaci onda bolje da ne gubim vrijeme bezvezeMislim da nije nitko s njom uspio dogovorit, uvijek nešto iskrsne
nije istina bio kod nje prosli vikend u Opatiji. tesko je doc do nje treba bit uporan al cura je super normalna i simpaticna to sto nezeli primit bilokoga i sto prima svega par ljudi je samo +Znaci onda bolje da ne gubim vrijeme bezveze
Šteta, baci oko na EGE imaju neke s preporukom cijena ista a dogovor kroz par min reko bihZnaci onda bolje da ne gubim vrijeme bezveze
Istina...svakako sam u kontaktu s njom pa da vidim ako je netko bio da se ne zajebavam bezveze..nije istina bio kod nje prosli vikend u Opatiji. tesko je doc do nje treba bit uporan al cura je super normalna i simpaticna to sto nezeli primit bilokoga i sto prima svega par ljudi je samo +
Ma znam u zadnje vrijeme sam stalno s EGE al mi se neda vise s njima...gledam domace ako ima sta,inace sam ovdje u Puli na sezobi pa dok sam tuŠteta, baci oko na EGE imaju neke s preporukom cijena ista a dogovor kroz par min reko bih
P.S.
Ona ti ima puno lažnih profila tu koji se bas uclane samo da potvrde da su bili te da je top i nestanu
gdje piše to, da je top itd recenzija neka?Šteta, baci oko na EGE imaju neke s preporukom cijena ista a dogovor kroz par min reko bih
P.S.
Ona ti ima puno lažnih profila tu koji se bas uclane samo da potvrde da su bili te da je top i nestanu
Evo ici cu tako daleko jer volim se okladit tu i tamo te ponudit ti da ako uspjes dogovoriti s njom vracam ti trošak, jer mislim da ce bit lakše pogodit 10 parova na kladari nego išta kod nje dogovorit.Ma znam u zadnje vrijeme sam stalno s EGE al mi se neda vise s njima...gledam domace ako ima sta,inace sam ovdje u Puli na sezobi pa dok sam tu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|