ISTARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Sve istine upra

Sve istina upravo se okrenuo nije jina a ni ona sta je bila nije nesto za te pare
Sad mogu malo dulje opisat.otvara vrata vidim da nije ona. Ujutro potvrdjujem dolazak pitam da li je nina stvarno i oni mi posalju njenu sliku da potvrde i da ja potvrdim.dodjem tamo otvara nek druga na ege pod imenom boomba.mislio sam mozda ih je vise pa pitam dije nina kaze a soma ja sam dogovarao si sa mojim agentom.pita koja je ta nina nikad se nisu vidile i pokazuje mi svoj profil.a znsm da ima tu losu recenziju i mazem joj to. A ona pa sta onda neces natjero je da se skine da vidim dali je bar tijelo kad faca nije nesto u usporedbi sa slikama sigurno 7/8 godina vise i 10 kila vise. Reko ne hvala i otisao. Prostor u centru za parking nocna mora a i zgrada bez veze, app je bar na novo sredjen.

Netko nešto o ovoj curki?

Bio kod Martine,usluga ko uvjek top,al je prostor los,soba sve se cuje,izlazis osvrcuci se oko sebe,previse prometa dnevno po meni riskantno za pokupit neku bolest,i nabacila je koju kilu previse pa vise nije napeta...
Meni je sada još bolja sise i guza su ajme meni uh bila mi je mršava prije nije prometno nego ako ima malo vremena a platila je sobu 500 kuna neće tamo provesti dan da ti nekoga ne sretneš

E baš Martina se bori protiv kovid potvrda. Ja bio. Prezadovoljan. Cura ne radi to 24 sata svaki dan nego kada stigne dvoje troje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh