Izgleda wow. Krasna cura300kn pola sata? ta sigurno jebeno izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda wow. Krasna cura300kn pola sata? ta sigurno jebeno izgleda
Prije je bila kod nekog luđaka ali sad je u hosteluKakav je prostor kod martine?
Martina je sad u centru gradaDa li netko zna jel Martina još aktivna? I gdje se cura nalazi
Martina. ali sad je na drugoj lokacijiSto je na monte zaru?
Mozes mi poslati neki njen drustvenih mrezu profile ? Gdje se moze ona malo bolje vidjeti prije nego uopce zovem ?Izgleda wow. Krasna cura
Haha kako dobro,uopce nije prozirno,napravis jucer racun i hvalis je na sva usta,ja sam rekao moje misljenje,usluga od pocetka do kraja je top,nit sam je grdio nit sam je hvalio,mwni vise nije napeta...kome se svidja vrata su otvorena,a ovo je bas prozirno hahaJa. Više nego isplati
Kako do nje ?? Kad se ne javlja .Martina je sad u centru grada
0989230358
Što kad sam ga napravio. Ako sam nov ne mogu komentiratiHaha kako dobro,uopce nije prozirno,napravis jucer racun i hvalis je na sva usta,ja sam rekao moje misljenje,usluga od pocetka do kraja je top,nit sam je grdio nit sam je hvalio,mwni vise nije napeta...kome se svidja vrata su otvorena,a ovo je bas prozirno haha
Sada je u centru gradaMartina mi je super i ok. samo ne mogu doči više do nje ..
Pitat ću je dali mogu dat brojMozes mi poslati neki njen drustvenih mrezu profile ? Gdje se moze ona malo bolje vidjeti prije nego uopce zovem ?
Zovem se Josip a ne martinaMartina, smiri se, shvatili smo
0989230358. Ovo joj je sad brMartina mi je super i ok. samo ne mogu doči više do nje ..
0989230358 to joj je brPitat ću je dali mogu dat broj
Njen br 0989230358Može kontakt od te Martine? Thanks!
Martina sad ima br 0989230358Da li netko zna jel Martina još aktivna? I gdje se cura nalazi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|