Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daj koji broj u inboxIma koja nova u istri moze broj imam i ja od nekih pa mozemo napravit razmjenu
Nece jer da ih ima ne bi ni trazio ovdjePa daj koji broj u inbox
Cuj ovog papka naso sam ja sebi ne trebaju mi drugi trazitNece jer da ih ima ne bi ni trazio ovdje
Pa podijeli s ekipom.Cuj ovog papka naso sam ja sebi ne trebaju mi drugi trazit
Eto odgovorio ti je kao sto vidis, da ima toliko brojeva ne bi pisao objavu za objavom jel ima neka nova a i da nekim slucajem ima onda zadrzi to za sebe, nemoj govoriti da imas a kad te netko pita onda kao da te i nije pitao.Pa podijeli s ekipom.
Ko ti je frendicaL.poz.Samo cu reci da imate dosta mogućnosti.Naprimjer sobarice(pogotovo one sezonske)necu reci 50%ali 20%posto bi sigurno pristale na sex za lovu.Ali ne na način da dodes do nje i direktno joj kazes vec pozoves na pice ako pristane onda postoji i mogućnost da pristane na sex.Provjereno jer mi prijateljica radi Slivno nesto pa zna.Ona inače odlazi kad je slobodna u marinu na jahte za 500€noc
Necu detalje.Inace nije iz Istre vec tamo par godina radi.RovinjKo ti je frendica
Ovaj Srđane je teška sirovina od čovjeka.Ima moj kurac na city for love 22bez glave daj molim te nemoj se mjesat u stvari sta ja radim ako nesto imas objavi i ne zavadaj ljude jer nije potrebno.
E sada si najebao kada te se Srđan dohvati i počne muljati za broj od sobaricaNecu detalje.Inace nije iz Istre vec tamo par godina radi.Rovinj
L.poz.Samo cu reci da imate dosta mogućnosti.Naprimjer sobarice(pogotovo one sezonske)necu reci 50%ali 20%posto bi sigurno pristale na sex za lovu.Ali ne na način da dodes do nje i direktno joj kazes vec pozoves na pice ako pristane onda postoji i mogućnost da pristane na sex.Provjereno jer mi prijateljica radi Slivno nesto pa zna.Ona inače odlazi kad je slobodna u marinu na jahte za 500€noc
L.poz.Samo cu reci da imate dosta mogućnosti.Naprimjer sobarice(pogotovo one sezonske)necu reci 50%ali 20%posto bi sigurno pristale na sex za lovu.Ali ne na način da dodes do nje i direktno joj kazes vec pozoves na piEj nisam ja ti prijatelju boli mene kurac sta ti mislis o meni, ja sebi nadjem za pod jaja za tebe neznam mozda si malo premutav za to.Ovaj Srđane je teška sirovina od čovjeka.
E sada si najebao kada te se Srđan dohvati i počne muljati za broj od sobarica
Ovaj Srđane je teška sirovina od čovjeka.
E sada si najebao kada te se Srđan dohvati i počne muljati za broj od sobarica
Nema brate nis nas da bi nisam ja supak ko neki pojedinci sta ovdije pale vatru.Srđan, Daisy ti je uvijek dostupna. Daj ti nama neki "novi" broj. Tu si non stop.
Nije valjda da ništa nisi saznao!?
Udijeli nešto frendovima
Samo nemoj Daisi i BlondiSrdjan ti si ovdje najaktivniji. Udijeli frendovima
koji broj.
Ja nemam ni za sebe isto trazim ko i vi kad bude bit ce, ja znam da ih po puli koliko oces samo ne objavljuju oglase raspitaj se malo pa mi javiSamo nemoj Daisi i Blondi
Koliko je to puno,ti si bio sa njom ili,ima di koja slika njezinaSad je promjenila ime vidim u Ivona
Para trazi puno tako da nije za svakoga
Gdjesi naso tu nije neka prevara to preko onog sms oglasiSad je promjenila ime vidim u Ivona
Para trazi puno tako da nije za svakoga
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|