Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav imas broj od koje pula i okolica ili trazis ko i jaOd kuda je ta ??
Posalji meni broj od kojeIma koja nova u istri moze broj imam i ja od nekih pa mozemo napravit razmjenu
Posalji meni broj od koje
[/QUOTEImas whatssap pusti mi broj svoj pa cu ti poslatPosalji meni broj od koje
I kako ide ta razmjena brojeva...kao sa sliicama ili... U istom trenutku na 1,2,3 jedan drugome pošaljete svatko svoj broj koji ima ili zajebeš pa samo primiš broj a njemu daš neki potpuno krivi broj.Posalji meni broj od koje
Cuj ovog ti si kralj majke da te nema treba te izmislit, sta ti pises molim te kakvi krivi brojevi i te fore.I kako ide ta razmjena brojeva...kao sa sliicama ili... U istom trenutku na 1,2,3 jedan drugome pošaljete svatko svoj broj koji ima ili zajebeš pa samo primiš broj a njemu daš neki potpuno krivi broj.
Spameš bezveze stalo isto pitaš ako neko nešto nađe napisat će budi bez brigeIstra pula imali sta novo moze neki broj ako neko zna.
Vidim da da oceSpameš bezveze stalo isto pitaš ako neko nešto nađe napisat će budi bez brige
Srdjan, samo strpljivo. U međuvremenu uzmi hladno pivo i uživaj.Vidim da da oce
Hahaha koji ste vi kraljevi moram malo dosađivat ne bi bilo zanimljivoSrdjan, samo strpljivo. U međuvremenu uzmi hladno pivo i uživaj.
Znas li koja je ta iz fazane mozes broj nabavitSrdjan, evo ovako. Daisy ti je uvijek tu na raspolaganju,. blondi ti dođe tu i tamo.
Kažu da je bila u Fažani jedna s masažom i hapy endom.
Koja je ta i šta...pojma nemam, ali je valjda negdje.
Ako saznaš...javiZa tu cu se raspitat ja koja je mozda je neko pozna
Da naravnoAko saznaš...javi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|