Si ženskoEj ekipa ima li ovdje dvojica trojica frendova koji danas idu na temu a poslije tekme žele seks?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si ženskoEj ekipa ima li ovdje dvojica trojica frendova koji danas idu na temu a poslije tekme žele seks?!
Jesi li žensko?Javite se inbox
Slobodno se mozes javitiTražim muškarca koji je normalan (što se ovdje rijetko nalazi) i koji nema problema sa dužim upoznavanjem - čitaj ima strpljenja, za moguć dogovor oko trojke.
Muž bi bio pasivan na početku, kasnije bi se možda i pridružio, a ono što je bitno je duže međusobno upoznavanje i kemija. Također, više volim nježni, romantični seks uz ljubljenje, diranje, maženje, tako da ovi koji planiraju samo "uletiti", ne moraju se javljati.
Do 35 godina, visine iznad ili oko 180 cm. Poželjno pismen u komunikaciji, pristojan, da zna izreći više od 2 suvisle rečenice i obrazovan. Područje Zagreba i uže okolice.
Slobodno neka se javi u inbox ako se takav netko prepozna i ako ga uopće tu ima.
Trazim vec god dana,vrti se oglas javilo se xx ljudi,ali naravno laznjaci i skupljaci slika,kad god smo dosli do faze da se upoznamo jednostavno broj ne postoji vise kao ni taj "par"Kaj ovdje stvarno nema parova
ja sam zainteresiranPar kasne 40, javite se
ja sam također zainreresiran.. od kuda je par?Par kasne 40, javite se
Bolje pročitaj, da se javi par 40ja sam također zainreresiran.. od kuda je par?
Ima Neymar i Soraja!Jel ima kakav par za druženje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|