Iskustva sa parovima

Pozz ekipa...Jel ima tko kakve informacije o paru sa smokve...Ime je "okparbj"....46-48 godina......piše da su iz bjelovarske županije

Frend bude s suprugom 17.i 18.02. ili u termama jezercici ili u Villu Magdaleni(jos tocno moraju odluciti).Zena ne zeli nista dogovarati,ali budu spremni za akciju ako im se netko svidi.U obzir dolaze solo decki,solo cure i parovi.Frend nije aktivan tu pa me zamolio da ja napisem.Ja bi isao s njima ali nemogu zbog njegove supruge(ne zeli nista s nekim poznatim,a i ona nezna da njezin muz takve stvari govori frendovima).Pa ako tko zeli probati da si zna planirati za datum,a za lokaciju tocno napisem kad mi javi.Sretno

Hahahha, Ok, gle sorry frende i svi vi kome sam bio dosadan nemojte mi nikaj zamjerati, samo sam mislio da će se neko javiti

zamisli da si ti u paru i da tražite treceg,, da li bi se ti javio na oglas "jel ima kakav par za druzenje".... parovi daju oglas i od 1000 napaljenih frajera koji se jave na oglas i opišu, fotkaju, pošalju životopise.......itd, odaberu jednoga, tak da ovo tvoje, žali bože truda i vremena.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh