Iskustva sa parovima

Tražim muškarca koji je normalan (što se ovdje rijetko nalazi) i koji nema problema sa dužim upoznavanjem - čitaj ima strpljenja, za moguć dogovor oko trojke.

Muž bi bio pasivan na početku, kasnije bi se možda i pridružio, a ono što je bitno je duže međusobno upoznavanje i kemija. Također, više volim nježni, romantični seks uz ljubljenje, diranje, maženje, tako da ovi koji planiraju samo "uletiti", ne moraju se javljati.

Do 35 godina, visine iznad ili oko 180 cm. Poželjno pismen u komunikaciji, pristojan, da zna izreći više od 2 suvisle rečenice i obrazovan. Područje Zagreba i uže okolice.

Slobodno neka se javi u inbox ako se takav netko prepozna i ako ga uopće tu ima.
Slobodno se mozes javiti
 
Pozz ekipa...Jel ima tko kakve informacije o paru sa smokve...Ime je "okparbj"....46-48 godina......piše da su iz bjelovarske županije
 
Frend bude s suprugom 17.i 18.02. ili u termama jezercici ili u Villu Magdaleni(jos tocno moraju odluciti).Zena ne zeli nista dogovarati,ali budu spremni za akciju ako im se netko svidi.U obzir dolaze solo decki,solo cure i parovi.Frend nije aktivan tu pa me zamolio da ja napisem.Ja bi isao s njima ali nemogu zbog njegove supruge(ne zeli nista s nekim poznatim,a i ona nezna da njezin muz takve stvari govori frendovima).Pa ako tko zeli probati da si zna planirati za datum,a za lokaciju tocno napisem kad mi javi.Sretno
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh