Poz ja sam decko40g iz Slavonije pa ak ste za javite se lp želja mi je probati s pafomMi smo Slavonija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poz ja sam decko40g iz Slavonije pa ak ste za javite se lp želja mi je probati s pafomMi smo Slavonija
Imam partnericu za druzenje ako to pitasPar si?
Javi te se ako vam se svidiMlađeg obdarenog dečka za cuckold i MFM. Par smo 55/60 god iz Zg
Javi te se
Pozz imam 39 iz Zg sam i volim starije. Ako vas zanima slobodno se javite.Mlađeg obdarenog dečka za cuckold i MFM. Par smo 55/60 god iz Zg
Mozda nagovaras na krivi nacin sa krivim ljudima... Ako zelis neka se ona meni javi pa svi troje pricamo... Slike mi ne trebajuPoz imam curu 22g non stop ju nagovaram na trojac s muskim slomit cu je kad tad, jeste bar za da se nademo ti i ja ili preko videopoziva da pokazem njene slike i videa
Pozz decko iz istrePar zainteresiran za druženje sa diskretnim muškarcem? Istra.. mogu i malo dalje ako se dogovorimo
Pozz javite se ppPozz svima,
Novi smo tu pa da se malo informiramo.
Par smo,kasne 40-e....dosta zgodni i jako kulturni.U potrazi za zanimljivim ljudima.
Pozdrav ja sam iz Slavonije imam 36 g ako ste za druženje javite se.Par u ranim 40-im u potrazi za iskusnim muskarcem za prijateljstvo i druženje,moze i parovi.Iz Slavonije smo.
Poslao sam Vam privatnu porukuPar u ranim 40-im u potrazi za iskusnim muskarcem za prijateljstvo i druženje,moze i parovi.Iz Slavonije smo.
možemo se čuti privatnoPozdrav. Zainteresirana sam probati u troje sa nekim dečkom i svojim dečkom, u kojem odnosu bi on bio pasivniji, gledao bi me i slično. Nismo to nikad probali, ja imam želju, a u našem odnosu ima povjerenja. No, kvantna je fizika naći nekog okej muškarca, koji ne navaljuje i ima živaca za polako. Mi smo u 30-ima, voljela bi visokog/višeg, od oko 180, sama veličina nije presudna, bitna je kemija i privlačnost. Područje Zagreba. Volim nježnost i romantiku, diranje i maženje pa ako ima netko da se pronalazi..
Bok odakle ste iz salavonijePozdrav... Odakle ste iz slavonije ako se smije znati...
Javite seJavite se ako ste zainteresirani
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|